Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anácska: ez tényleg szép és biztató görbe, kívánom hogy sikerüljön a baba. Azt írod hogy 23.-án volt pozi a teszt, akkor viszont maga az ovu elvileg másnap volt, és így én azt gondolom hogy a mai a 12. dpo lehet. De így vagy úgy nem kell már sokat várni és kiderül ;) Hajrá
Én meg reggelre egy picit véreztem. A dokim mondta, hogy ez előfordulhat és ettől nem kell megijedni. De hát azért én csak megijedtem. Tegnap nagyon csúnyán összevesztem az anyóssal és valószínű a stressz nem volt jó hatással. Mostantól inkább kerülöm a stressz forrást :(
SzMZs
2015-12-06 16:39:04
Annácska, 13.dpon vagy ;) Holnap lehet egyet tesztelni ;)
Arivett07
2015-12-06 14:53:57
Szia Annácska!
Eddig is ilyen hosszú szokott lenni a ciklusod? Mert ez bizony nagyon ígéretes! Nagyon szépen mész felfelé.
hugery
2015-12-06 14:42:16
Anácska75 szépen ível felfelé :)
Nevergiveup
2015-12-06 14:39:07
Annácska! Ez nagyon igéretes, tetszik a görbéd!:) Megy a nagy drukk!:)
annácska75
2015-12-06 10:42:41
Sziasztok!Ez a ciklus nagyon hosszúra sikeredet!Ilyen még nem volt!És az Lh teszt is 23-án volt pozitív.
hugery
2015-12-06 09:28:42
A Jónás- módszer szerinti napom november24. Volt, legközelebb december 24. :) és már tudom mit kérek a Jézuskától. Ha így haladok kb tavasz- nyárra fut össze aközépidő a Jónás napommal (42,5)leszek.
hugery
2015-12-06 09:06:45
Sziasztok! Mai hőm. Ez az ovu szerint totál körbe lőttük :( Kavarognak bennem a gondolatok, miért van az, hogy van akire csak rátekintenek és máris babás lesz.......
Kitartás! :) beragadt a rendszer, hányszor küldöm ezt az üzit?
hugery
2015-12-06 09:04:43
Sziasztok! Mai hőm. Ez az ovu szerint totál körbe lőttük :( Kavarognak bennem a gondolatok, miért van az, hogy van akire csak rátekintenek és máris babás lesz.......
Kitartás! :)
BKATA77
2015-12-06 08:56:23
Sziasztok
Köszi lányok.Bizony karácsonyi ajándéknak nagyon jó lenne:)
Ma így állok
Anácska: ez tényleg szép és biztató görbe, kívánom hogy sikerüljön a baba. Azt írod hogy 23.-án volt pozi a teszt, akkor viszont maga az ovu elvileg másnap volt, és így én azt gondolom hogy a mai a 12. dpo lehet. De így vagy úgy nem kell már sokat várni és kiderül ;) Hajrá
Én meg reggelre egy picit véreztem. A dokim mondta, hogy ez előfordulhat és ettől nem kell megijedni. De hát azért én csak megijedtem. Tegnap nagyon csúnyán összevesztem az anyóssal és valószínű a stressz nem volt jó hatással. Mostantól inkább kerülöm a stressz forrást :(