Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2015-12-03 21:13:12

Sajnos csak a 6, 9, 12. napon tudtunk együtt lenni, 12 nap jelentkezett egy kis toásfehérje szerű, 14. 15. nap volt halvány az ovuteszt, a 17 nap van, lebetegedett a párom, ez a ciklus is elúszik :(
Nevergiveup
2015-12-03 18:45:48

hugery! Hogy hogy lecsúsztatok?:( Lehet még nem volt, nem?

BKata! Megy a drukk, remélem baba van a dologban!:))

Krisz! Gratula a babóhoz, próbálj meg akkor kevesebbszer megemelni, gy nagyon figyelni, hogy úgy emeld fel, hogy ne feszüljön a hasad közben!:)

Arivett! Hőd hogy áll? Nekem 10. cn van, hamarosan belelendülünk..:D Ti is nemsokára...;)
Beaaa
2015-12-03 16:45:40

:)
Beaaa
2015-12-03 16:44:56

Hurrá! pozitív lett a tesztem :)
BKATA77
2015-12-03 15:40:30

Krisz nagyon örülök,hogy jól vagytok.Viszont az orvos utasítását tessék betartani,most még a kicsi terhességnél kell a legjobban vigyázni.Anyukádnak is biztos igaza van,de azoknak a kismamáknak valószínű nincs ilyes féle vérömleny.
Biztos nagyon jó volt látni és főleg hallani a pici szivét:)
Krisz27
2015-12-03 14:34:03

Köszi Anita!

A saját dokihoz jan. 5-én megyek, és már meg van a a 12. heti genetikaira is az időpontom, jan 11. :)
Anyukám is nyugtatott hogy nem lesz baj, mennyi olyan nőt lehet látni aki nagy hassal még a karonülőt is "cipeli". Persze jobb óvatosnak lenni...
Krisz27
2015-12-03 14:31:49

hugery: Lehet nem is volt még ovud, te csinálod a teszteket is úgy rémlik, ha az nem mutatta, szerintem még várat magára. Azzal ne foglalkozz, hogy a rendszer hova rakja, majd korrigál :)
Anitacool
2015-12-03 14:31:06

Krisz, gratula még egyszer, örülök, hogy jó helyen van, nagyon vigyázz rá!
A 22hónaposoddal próbáld meg kibekkelni ezt az időszakot, nehogy baj legyen belőle. Emeld minél kevesebbszer, amikor van segítséged akkor persze ez is egyszerűbb. Minden jót kívánok nektek! :-)
Mikor mész legközelebb? :-)
Krisz27
2015-12-03 14:25:32

Sziasztok!

Megvolt a 0. ultrahang. A kis maszat szerencsére jó helyen van, dobog a pici szíve. 7,3 mm, ami a 7. hétnek megfelel. :) Képet nem rakok fel, mert nem sok látszódik rajta. Sajnos egy ki üröm is vegyült az örömbe, mivel van egy, a doki szerint, banális vérömleny a nagy tesó emelgetése miatt. Így megtiltotta hogy emeljem a kisfiamat aki még csak 22 hónapos. Nem tudom, hogy fogom ezt megoldani, mivel egész nap egyedül vagyok vele itthon, és bizony fel kell emelni egy párszor. Azt mondta a doki, hogy innentől a szőnyegen pelenkázzam, meg most már ne etetőszékben egyen hanem kis asztalnál... 4. emeleten lakuk, lift nincs és bizony néha megmakacsolja magát és nem akar a lábán jönni. Na mindegy valahogy megoldom hiszen vigyázni kell a kis maszatra :) Csak azt sem szeretném ha a nagyobb sínlené meg ezt a terhességet :(
BKATA77
2015-12-03 12:21:23

Monika az ovutól kell számolni a fogantatást, SzMZs jól írta én is úgy tudom ahogy SzMZs írja

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!