Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én 0,45-ös TSH-val estem teherbe most, az égvilágon semmi gond nem volt. Végig tartottuk 1 körül, egyszer felment 3.5-re, de visszahoztuk 1.3-ra. A 16. hét óta tartom ezt (most 30. hét).
Viszont 2.02-vel vetéltem már el, mikor annyival kezdtem a terhességet...
BKATA77
2015-12-05 13:06:25
Sziasztok
Reggelre elöntött a vér a hasam is fájdogál,sőt darabos is kissé,bocsi hogy ilyeneket írok:(
Na most biztos kitisztulok rendesen.
A hőm is most lejjebb ment a mult ciklusomhoz képest,36,8 jött meg most 36,7 ez is valami,hátha az alaphòm is normalizálódik.
Amint látom a götbémen is most 28 napos ciklust írt ki ennek viszont örülök hátha ebbe a ciklusba talán sikerül.
SzMZs
2015-12-05 12:25:57
Anita, van akinek nem akadályoz, de van akinél a 2,2 is vetélést okoz(nálam márciusban) ezt igazából nem lehet kiszámolni, ezért érdemes vele foglalkozni, ha sokáig nem jön a baba ;)
Anitacool
2015-12-05 11:31:17
Hugery, ha a tesztet nem mondtad volna, akkor vagy 12. vagy a 15. napra tettem volna az ovudat. :-)
Köszönöm én nem panaszkodom, csodásan érzem magam, egyre jobban érzem a lufit a hasamban, bár még nem látszik :-)
Nekem júniusban 2,6 volt a TSH, a doki azt mondta, ha az 1 körüli lenne a normális, akkor majdhogynem minden nő betegnek számítana. Ezért nem kezeltük, szeptemberben pedig megfogant a kis csodánk :-)
SzMZs
2015-12-05 10:14:11
Hugery, én is ezt tippeltem már tegnap is, csak nem volt időm írni ;) Kizártam a tegnapi ovut :P
Kata, hő?
Én köszi jól, derekam megint egyre gázabb, bár éjjel kivételesen nem fájt, de most olyan, mintha az egész hátamban izomlázam lenne, holott nem csináltam tegnap semmi olyat...8.-ára van időpontom a reumatológiára, már számolom a napokat :P
Dági, az a 0,67 tsh sem jó, 1-1,5 körül kéne lennie. Az előző mennyi volt? Voltál már endokrinológusnál?
Nevergiveup, nyugodtan szedd a barátcserjét, természetes progeszteron serkentő, ciklus második felében jön a legjobbkor, igaz a hatása nem azonnal érződik, ezért szokták elkezdeni ciklus elején, de jobb később, mint soha ;)
Chill
2015-12-05 10:00:50
Sziasztok!
Hugery én hónapokig nem tudtam pozitív ovu tesztet produkálni, pedig a hőm alapján minden hónapban volt, ekkor dupláztam a tesztelést, egyet 10:00 kor, egyet pedig 17:00 kor csináltam. A délelőtti lett pozitív, a délutános soha. Szóval hajrá ;)
hugery
2015-12-05 09:24:06
A mai grafikon alapján a 12. nap megfelelő volt :D
Kivel mi újság? :) Üdv az új fórumozóknak! Kismamik hogy érzik magukat? Krisz, SzMZs, Anitacool?
hugery
2015-12-05 09:19:34
Jo reggelt! Tudom az számít pozitívnak ha egyforma erős! :) . 10-Es, vaterás. Azért nem adom fel. Korábban kellett volna elkezdenem ezt a méröcskélős módszereket :(
Krisz27
2015-12-05 00:12:28
Hugery: azt tudod hogy az ovu teszt csak akkor számít pozitívnak ha a két csík ugyanolyan erős vagy ha a tesztcsík még erősebb is mint a kontrollcsík. Milyen érzékenységű tesztet használsz? Úgy emlékszem, hogy szokott neked pozitív lenni az ovuteszt. De ha sosincs legalább egyforma erős a két csík, akkor lehet érdemes lenne egy érzékenyebb teszttel próbálkozni. Vaterán is lehet venni 60 ft-ra jön ki darabja. Csak egy tipp. Azért próbáljatok összebújni. Jobbulást a párodnak!
Kata: Nem lennék a helyedben, ez a várakozás idegtépő tud lenni. Tudom hogy triviálisnak hat amit írok, de próbáld meg kicsit elterelni a gondolataidat a témáról. Ne filózz a tüneteken, mit kéne éreznem vagy mit nem. Tudod nem vagyunk egyformák, mindenki máshogyan reagál mindenre. Nem tudhatod hogy neked milyen terhes tüneteid lesznek, vagy nem lesznek. Tudom ez szinte lehetetlen, mégis ezzel tennéd a legjobbat magadnak. Nagyon szorítok, és remélem lesz a kezedben egy két csíkos teszt :)
Viszont 2.02-vel vetéltem már el, mikor annyival kezdtem a terhességet...