Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-12-04 09:13:11

Kata kitartás, napokon belül történnie kell valaminek!

Hugery, szép eddig a görbéd, maradj a magasban! :-)
BKATA77
2015-12-04 08:54:05

hugery drukkolok :)
hugery
2015-12-04 08:50:21

Jó reggelt ): bizakodásra ad okot a mai hőm :) magasba török és ott is maradok!!!! :)
BKATA77
2015-12-04 08:22:36

monika én is sokat pisilek,de ennek egy oka van többet is iszok mivel magasabb a hő és ez által szomjasabb az ember:)
Már ezek a tesztek felidegesítenek. Nekem hirtelen esik le a hőm aznap amikor megjön.
Várok mert mást nem tehetek:(
monika80
2015-12-04 08:16:58

BKATA

Nem tudom én sem,de nekem sincsenek tüneteim semmi.
Viszont annyi igen hogy terhesség előtt soha sem mentem ki hajnalban vagy 2x3 szor pisilni.
Most viszont igen és ez furcsa volt nekem,ennyi az össz ami változás volt.
Hát a hőd az nagyon jó és az meg végkép hogy nem is jött meg a mensid.
Reménykedjünk hogy baboca van a dologban.
De én azért kíváncsiságból megnéznék egy Clearbluet így a napközbeni vizelettel,én is a déliből csináltam és totál pozitív lett.
BKATA77
2015-12-04 08:10:40

X-epil tesztet vettem.
Nem görcsöl semmim. Hányingerem szokott lenni de az mástól is lehet erre még nem lehet alapozni. Viszont nekem egy jó ideje nem fáj a mellem menszesz előtt, és most sem fáj. Úgy gondolom ha lenne babóca legalább már a mellem érzékeny lenne.
Nem tudom mitől késhet ennyit:(
monika80
2015-12-04 08:03:54

BKATA

Szia,megkérdezhetem hogy milyen tesztel végezted el a terhességi tesztet?
Vannak valami tüneteid? esetleg görcsölsz vagy hányinger stb?
BKATA77
2015-12-04 07:34:22

Sziasztok
Hát ma vagyok a 14.dpo napon gép szerint és még mindig negatív a teszt:(
Nem tudom mi lehet ilyenkor? Szerintem már ha állapotos lennék akkor ki kellene mutatnia tesztnek nem?
Már nem nagyon bizakodom:( Kicsit letört ez a negatív teszt ismét:(
Ez nekem a mai görbém
Eprike
2015-12-04 07:14:12

Sziasztok :)

Krisz vigyázz magatokra :)

Lányok, olyan nincs, hogy elúszott ciklus :) Cselekedni kell és mindig van esély ;)

Én végre jobban vagyok már tegnap óta mérek, elvileg a napokban várható ovu 19-20 cl-on. Eddig nem voltunk együtt mióta beteg vagyok, de ma azt hiszem startra készek vagyunk mindketten :)

Hajrá mindenkinek:)

Addig mutatok egy "szép" görbét amiben többször voltam lázas minaz az elmúlt 14 évben.... XD
FrauKriszi
2015-12-04 07:01:13

Jo reggelt, lanykak

Krisz, Orulok nektek - a veromlennyel vigyazni kell, de altalaban a kovetkezo ultrahangig felszivodnak. SzMZs-nek igaza van. Az ha a Legenyke maszik fel sokat segit, anno a Lanyom 2 eves volt amikor egy hasi operacio miatt mi 3 honapig ezt csinaltuk. De minden alkalommal mondd el a Legenykednek, hogy ezt csak akkor csinalhatja, ha te vele vagy! Nehogy egy het mulva a szekreny tetejerol kelljen lekonyorognod..:D

Arivett en nem vagyok szaki, de szerintem 12.-en volt ovud, mert utana mar nem esett vissza a hod.

Kata, mizu?????

Ez a maim:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!