Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kata sajnálom :( kitartás, drukolok a következő sikeres legyen!
BKATA77
2015-12-05 16:17:20
Arivett tudsz feltenni görbét?
BKATA77
2015-12-05 16:14:34
Arivett köszi. Én is kíváncsi leszek a többi napi mérésekre is.
Arivett07
2015-12-05 16:11:02
Szia Evelin!
Nekem a barátcserje tette helyre a dolgokat, én ezt nyugodt szívvel tudom neked ajánlani.(kapszulát)
Kata sajnálom.... Az már jó hír, hogy legalább a hőd normalizálódik.
Képzeljétek, nekem most meg mintha magasabb lenne az alaphőm a többi hónaphoz képest.
BKATA77
2015-12-05 16:05:34
Krisz én is sajnálm egy kicsit.De talán ez most így jobb.
A ciklusom most ebbe a hónapba talán jó lesz.
Remélem ez a hónap már sikerül és az alaphőm is beáll rendesen.Szerintem az e-vitamin fejti ki hatását.
Neked akkor eljött a hányingeres időszakod:(
Egyél keveset többször:) Örülök,hogy jól vagy.Vigyázz magatokra.
mezoevelin
2015-12-05 15:31:24
Sziasztok!Én még új vagyok itt az oldalon!A segítségeteket szeretném kérni.6 évig szedtem fogamzásgátlót fél éve döntöttük el a férjemmel, hogy babát szeretnénk!Elmentem a nőgyógyászomhoz, hogy gyógyszer után meddig érdemes várni annyit mondott hogy 3 hónapot szoktak javasolni, hogy a ciklus normálisan vissza álljon!A 3 hónap már lejárt de az én ciklusom nem akar vissza állni!Tudnátok esetleg ajánlani valami teát vagy bármit ami normalizálná!Neten sok mindent olvastam de nem tudom eldönteni, hogy melyik az ami jó is!
Krisz27
2015-12-05 14:47:11
Sziasztok!
Kata: sajnálom :(, akkor úgy tűnik a nyálkahártya szépen megvastagodott, ez már jó hír.
Hugery: Na látod, akkor csak nem csúsztatok le róla. :) Lehet van abban valami hogy érdemes lenne délelőtt és délután is nézni az lh tesztet, már ha lesz rá egyáltalán szükség a későbbiekben :)
Amúgy én egész sz.rul vagyok, alig bírok enni, émelygek, rosszul vagyok a hús illatától is. A legjobb, amikor már korog a hasam és közben hányingerem is van. Na de ez a legkevesebb :)
Klau84
2015-12-05 14:03:28
Anitacool én is pont így voltam! 2 hónappal azelőtt csináltattam hormonsort mielőtt megfogant a baba. 2,45 volt a tsh-m, a nőgyógyász,meg a házidoki is azt mondta,hogy ha nem jön össze a baba,az csak emiatt nem lehet. Gondoltam majd elmegyek endodokihoz,de az legközelebb Kaposváron van és mire időpontot kaptam volna meg is fogant a bébi. Nemrég volt megint vérvétel most 3 az érték,azt mondják normális,hogy a terhességgel minden érték nől és referencián belül van bőven,úgyhogy nem kell vele foglalkozni. A vérnyomásom magas,ezen már külön nem fogom stresszelni magam,a babával minden rendben, a 28. hetet tapossuk! Persze akinek van a közelében endodoki az nézesse meg,nehogy ezen múljon,nem értek hozzá, de szerencsére nálam úgy tűnik ez nem okoz gondot. Sok sikert lányok,mindenkinek zebrát kívánok karácsonyra!
Gyöngyvirág88
2015-12-05 13:45:15
Amúgy ez a TSH érték, ami meg van határozva (4.2 talán, mint felső határ), ez kb a 80 évesekre vonatkozik.
A terherbeeséshez 1 körül kell lennie.