Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
hát igen, köszi, most rákapcsolunk! :) ez a hasszurka éppen, hogy érezhető volt.. nagyon enyhe... múlt hónapban sokkal intenzívebben éreztem és a legerősebb napon lett pozitív LH tesztem... remélem nem késtük le, mert akkor nagyon mérges leszek magamra :( holnap csinálok újra tetsztet, hátha erősödik az csík...
SzMZs
2015-12-07 10:24:46
Majd kiderül, ebből lehet akármi még, de szerintem ilyenkor már sűrítsétek az együttléteket, mert az ovu időpontjában elég nagy szórások lehetnek egyénenként, a gép meg hőből tud számítani, tehát inkább utólag pontos, mint előre ;) A hasszurkálásod sokkal biztosabb jel, mint hogy mit ír a program ;)
csöpszi
2015-12-07 10:02:18
huuhh, remelem nem, mert en ugy szamolgattam ahogy a gep is jelzi elore... :( azert most gyorsan csinaltam ovu tesztet, negativ... remelem ez erosodik tovabb!!! (csatolok kepet)
http://kepfeltoltes.hu/view/151207/20151207_095214_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mult honapnam 24. cn-on volt + ovu tesztem... hatha meg megy le az a ho par napig...
van meg remeny???
SzMZs
2015-12-07 09:43:42
Hát lehet, hogy tegnap lett volna pozi és a mai már az ovus hőesés ;) Ha volt szerelem a napokban, az teljesen jó ;)
csöpszi
2015-12-07 09:40:06
sziasztok! én így állok most, össze vissza cikázom... 2 napja van enyhe alhas szurkám. kéne ovut tesztelnem, igaz?
SzMZs
2015-12-07 09:14:32
Hugery, teljesen jó a hőd ;) Ma már korábban mértél igaz?
BKATA77
2015-12-07 09:12:01
Eprike köszi,én is bizakodom ebbe a hónapba is:)
Neked a további 1,2 napos hőd ha emelkedést mutat akkor már biztos,hogy a helyére teszi az ovudat:)
A szerelmeskedés ne maradjon el a mai nap:)
SzMZs
2015-12-07 09:09:31
Eprike, mi is 2 nappal ovu előtt voltunk együtt, ebből lesznek a lányok ;)
SzMZs
2015-12-07 09:08:09
Arivett, én csinálnék ma délelőtt és délután is ovu tesztet :) Egyébként simán lehet, hogy ma van ovu, de majd a következő hőkből kiderítjük ;) Addig is lamúúúr, azzal nem lőhettek mellé :D
Eprike
2015-12-07 09:04:43
Sziasztok!
Hugery hajrá bízzunk benne ;)
BKATA Sajnálom a hónapod :( kívánom, hogy karira legyen odabent a kicsi angyalkád :)
Arivett, azt hiszem együtt zuhantunk :D
Nekem még mindig fura, hgoy ilyen magasan maradt az alaphőm és az ovum mégis ugyan oda esik vissza, mint mikor lentebb volt az alaphőm :S Remélem ez nem probléma.... meg egyáltalán lesz e minden rendben, persze tegnap pont nem voltunk együtt csak tegnapelőtt, de ha ma meg holnap és holnapután akkor talán az még jó lehet :) Nyugtassatok meg :D XD
Mindenkinek szép napot és emelkedő görbéket kívánok :)