Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ez egy nagyon szép görbe :-))))) Elég esélyes vagy arra a gólyára, lehet ott a háztetőn???
hugery
2015-12-07 16:04:55
SzMZs, gondoltam erre, de a gép szerinti ovot totál körbelőttük.
Anitacool
2015-12-07 15:49:49
Gica ez most nagyon bíztató, megy a drukk neked is! :-)
Gica981
2015-12-07 15:40:22
Sziasztok :)
Honapok ota olvasgatlak titeket :) Aprilis ota probalkozunk teso gyartassal, de a golya jo messze koltozott. Kaptam gyogyszert es most igy allunk :)
Annacska75 szerintem azonosan :)
Es nagyon gratulalok a babasoknak :)
SzMZs
2015-12-07 15:28:22
Beágyazódástól is görcsölgethet picit a hasad alja ;) Hisz effektíve beássa magát a Maszat a nyálkahártyába ;) Nekem mind a hárommal volt ilyen picit görcsölős, feszítő érzés ilyentájt ;)
hugery
2015-12-07 15:21:28
Köszi :)
Anitacool
2015-12-07 15:18:46
Hugery fel a fejjel ezen ne görcsölj! Mindent a cél érdekében, ha kell szarjál mindenkire! (Már bocsánat, hogy csak ilyen nyersen fogalmaztam, na de tényleg..)
hugery
2015-12-07 14:54:50
Köszi Lányok! :) SzMZs ma reggeltől péntekig 5- kor mérek, naptáromba beleírom. Ma nagyon görcsölt a hasam, azt hittem lazitok délutánonként, hátha ez segítene a beágyazódásban. Koléganőm eltörte a lábát nem lesz hónapokig, lehet duplán dolgozni, a váltó társam variál a műszakjaimmal,,, na ettől elkezdett a hasam alja fájni. :( bocsi le kellett írnom.
aranymaszat87
2015-12-07 14:25:23
Sziasztok! Pár napig csak olvasgattalak Titeket, nem írtam. A hőm nincs a helyzet magaslatán, úgyhogy várom, hogy megjöjjön, mert sajna ebből az lesz szerintem. Bár tegnap, tegnapelőtt barnás folyásom volt, de nagyon minimális, ma meg már semmi. És azt hittem meg is jön, úgy görcsöltem. Ma meg tök jól vok. Kata az újév biztos meghozza a sikert! :) Akinek mostanság van ovuja, mindent bele! Én ma így:
Arivett07
2015-12-07 12:47:36
Eprike igen, együtt zuhantunk, remèlem együtt is emelkedünk és maradunk fent joooooo sokáig :-))) Én ma már érzek hasszurkát is, úgyhogy tuti ma van ovu, alig várom, hogy haza érjek és teszteljek. Lamúrba is belehúztunk, de persze nem csak ez miatt, sajnos a párom szerdától külföldön lesz.... Szép ajándék lenne egy két csíkos teszt számára is :-)))
Nevergiveup te hogy állsz?????
Ez egy nagyon szép görbe :-))))) Elég esélyes vagy arra a gólyára, lehet ott a háztetőn???