Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Neem, az ösztrogéncsúcs egy természetes jelenség, nem utal problémára :)
Sok terhesgörbében jelen van, ezért szokták a beágyazódáshoz kötni, de a statisztikák alapján, a nem terhes görbék nagy hányadánál is megfigyelhető, szóval ez osztja meg a véleményeket.
Január 4.-ére minden kiderül ;)
Arivett07
2015-12-19 10:24:56
Igen SzMzs volt most megint tojcsi, pont hőeséskor. Ez vmi hormonproblémára utalhat? Jan 4-én megyek dokihoz, már alig várom!!! Szerintem ilyet se sokan mondanak :-). A nők nagy százaléka utál nőgyogyihoz járni. Remélem most már kapok vmi választ, vagy újabb vizsgálatok.
SzMZs
2015-12-19 10:24:28
Ajj, az a 36,3 ott akkor alaphő alatt van, hő alapján, ha nem tudnám a tüneteidet, azt mondanám, hogy a nem mért 2 nap valamelyikében lenne az ovu...de ott meg tüneted nem volt...mindegy a luteális hossza majd lassan eldönti, no meg a következő napok hője ;)
Amiről Kata írt tegnap, hogy próbál megrepedni, de nem tud kiszabadulni, az általában olyan 2-3 tized emelkedésre képes, hiszen nem kezd el termelődni a progeszteron, tehát ha már 4 tizeddel alaphő fölé kerül, ott mindenképp valami történt. Kérdés, hogy mikor...
Hát így ránézésre én sem mondanám rá, hogy babás görbe, de még ugye nem teljes.
SzMZs
2015-12-19 10:14:02
Az több, mint valószínű, hogy megdobhatta, olyan 36,4nek tippelem az alaphődet. Simán lehetett 7.-én az ovud, a 10.dpo-n valamitől leesett, én nem nagyon bízom a beágyazódós hőesésben, el is térnek a vélemények a hátteréről. Viszont jól emlékszem, hogy tojcsis nyákot tapasztaltál 2 naja? az az ösztrogén csúcs kísérője szokott lenni, vagyis a bőséges nyák, ami ugye a hirtelen megemelkedett ösztrogén hatására keletkezik és lehúzza a hőt egy napra. Mindenesetre 12.dpo akkor nálad is és az 2 nap múlva eldönti valamilyen irányba a dolgokat ;)
Eprike
2015-12-19 10:11:48
Luteálisom olyan 13-15 nap szokott lenni és az alaphőm olyan 36,5 körül mozog általában... ciklus első felében 36,4-36,5-36,6 között cikázik ovukor mindig leesik 36,2-re majd felmegy szépen 36,7 fölé... szóval igen a kövi pár napban ha 36,7 felett leszek akkor talán tényleg megvolt az ovum... na majd kiderül :) Azért meglepődnék, ha ilyen görbével majd babás lennék xDD
Arivett07
2015-12-19 10:09:18
Húuu ez a várakozás, bizakodás, agyalás kikészít! De nem tudunk mit csinálni. Várunk!! Kb 4-5 nap és a többségünknek úgyis kiderül.
Arivett07
2015-12-19 10:05:27
Azt el is felejtettem, hogy dec 4,5,6 fájt a torkom, szerintem ez is picit megdobta a hőmet, mert àlt. nem szokott 36,6-ra felmenni ilyenkor.
Arivett07
2015-12-19 10:03:06
SzMZs nekem dec 6-án volt pozi az ovu teszt, akkor volt hasszurkám is. Szerintem nekem dec 7.-én volt az ovu. (talán)
SzMZs
2015-12-19 09:49:47
Ahha, akkor elvileg 12.dpo, tehát a következő 2 nap hője lenne meghatározó. Mennyi szokott lenni az alaphőd máskor? És a luteálisod hány napos szokott lenni?
Eprike
2015-12-19 09:46:37
SzMZs nekem 20.cl-on volt ovus fájdalmam és fejfájásom nem is kicsit... tuti biztos, hogy ott körül volt ovum...csak sajnos volt két nap amikro nem tudtam írni na meg volt még egy nap amikor céges kari.... ciklus elején emg durván beteg voltam és sokszor lázas... szal fene tudja most mi hogy történt mindeesetre amikro nem volt ovum a hőm nem is ment felfelé hanem csak cikk cakkos voltam.... szóval most igazából akármi lehetett XD
Sok terhesgörbében jelen van, ezért szokták a beágyazódáshoz kötni, de a statisztikák alapján, a nem terhes görbék nagy hányadánál is megfigyelhető, szóval ez osztja meg a véleményeket.
Január 4.-ére minden kiderül ;)