Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2015-12-21 06:46:19

Dorka, sajnálom :(
Arivett szerintem én is így leszek a karácsonyi nagyon nem várttal, mint te :( de még picit reménykedjünk amíg nem jön meg! elvileg 13 napos a luteálisom, és én szépen lassan érkezek meg a mélybe, fokról fokra... de hát meglátjuk.
a megjön érzés még mindig aktuális nálam, és ez a tesz legalább most visszarántott a valóságba és nem élem bele magam.
Dorka76
2015-12-21 06:35:10

Jó reggelt Lányok! Hát sajnos ma hajnal 3-kor arra a már jól ismert égő hasfájásra ébredtem :(... Ma új ciklus kezdődik... A többieknek nagy drukk... :) Remélem hamarosan pozitív tesztekkel jelentkeztek :)
Arivett07
2015-12-21 06:32:02

BKata a te görbéd milyen ?
Arivett07
2015-12-21 06:30:52

Nevergiveup, Kicsifény ti hogy álltok?
Arivett07
2015-12-21 06:30:16

Csöpszi lehet még a 25-ös teszt korai volt, de szép ez a hő, talán még 2-3 nap...
Én is zuhanok, el kezdtem érezni a mensi előtti haspuffadást is, szóval nekem is karácsonyra jön meg :-(
csöpszi
2015-12-21 06:22:56

sziasztok! képtelen voltam aludni, óránként felébredtem... végül 6-kor (egy órával korábban) mértem, nem hiszem, hogy számít. megkezdődött a süllyedés... és még egy negatív tesztem is van. :(
szerintem meg fog jönni, valószínű, hogy a barnázás azért maradt most ki, mert rendesen ittam a palástfüvet ovu óta. tudom, még csak a 12.dpo és a 25-ös teszt valószínűleg elég korai volt... (a rendszer kiírta, hogy korai volt a tesztelés és holnap próbáljam újra...) talán amíg nem jön meg még van remény, de most már nem tesztelek, csak ha késni fog.
Arivett07
2015-12-20 22:11:19

Csöpszi nyugiiii! Reggel tesztelj! :-)
Kicsifény
2015-12-20 21:47:42

Sziasztok!

Csöpszi, no para, ne vonzd be, hogy megjön! ;-)
Egyébként ma nekem szurkalt kicsit a hasam, de nem vészes...Viszont fáj a fejem, kissé migrenesen, az utóbbi időben a mensi előtti napon mindig fájt...ajaj...na no para! :-)

Dkata mi újság veled? Doki mit mondott? Ha jól rémlik, azóta nem írtál?!

Anitacool kismami hogy vagy :-)?
csöpszi
2015-12-20 21:25:51

Sziasztok! Delutanra visszatert a mindjart megjon erzes... kozben annyira azt erzem hogy van valami... mas... :( nem tudom... lassan ugyis kiderul.
Nevergiveup
2015-12-20 18:29:20

Arivett! Ja, igen a számok szerint jó, azt nem figyeltem :) Csak az a nagy “esés” furi, de szépen kúszik feljebb :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!