Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hat koszonom, de most elbizonytalanodtam. A feher kremszeru folyasom most mar inkabb halovany barna. Mult ciklusban nagyon eros szovetes barnazasom volt 2 napig a mensi elott, ez ugyan most teljesen mas, de meg gondolom alakul... Egyebkent a gorbemnel is ez a helyzet, mindig ez van velem, ritka a trifazisos gorbe, hat nekem az van. 5% nem terhes a trifazisos gorbenel... Haaat... Eselyes h benne vagyok. :(
BKATA77
2015-12-19 07:42:10
Sziasztok
Semmiben sem egyforma a 2 görbe nem lehet összehasonlítani monika:) meg lehet cáfolni de én tartom magam amit írtam.
Dorka76
2015-12-19 07:20:04
huuuuu...Csöpszi...ez nagyon jól néz ki :) szorítok :)
csöpszi
2015-12-19 07:17:24
Dorka, Hugery ne adjátok fel a reményt! Még semmi sincs veszve.
Nekem ez a mai. Este feljott a gyomorsavam a nyelocsovemig...mintha hanynom kene. Sosem volt velem ilyen, hanyni sem szoktam- ahhoz mar nagyon rosszul kell lennem. Mindenesetre furcsa volt.
Dorka76
2015-12-19 07:06:37
Jó reggelt Lányok :) Hát azt hiszem ez ennyi volt mostanra... :( Leestem mensi hőre :( Talán legközelebb sikerül :) A többieknek szurkolok :) Hajrá :)
monika80
2015-12-19 06:29:38
Jo reggelt mindenkinek
BKATA
Ezt megcáfolnám amit írtál a hugrey görbéjéröl.
Mutatók neked az enyémmel egy terhess grafikont amin nekem a 6-dik napomon esett le,és ez egy terhess görbe. Semmi jelentősége, szép a görbéje és lehet baboca is, addig van remény amíg nem jön meg a mensi
Amúgy hogy vagy, voltál dokinál?
Én Hétfőn megyek vissza :)
BKATA77
2015-12-18 22:24:24
Én meg tegnap fél 8-kor ma meg hajnal fél 5-kor mértem és mind két esetben 37 volt a hőm. Ma nem magamtól keltem hanem iszonyú hányingerre:(
Lényeg,hogy meg legyen a napi 6 óra alvás.
BKATA77
2015-12-18 22:18:55
hugery-nek még meg sem jött és lehet nem is fog:) Mi meg itt lapozgatunk:))
BKATA77
2015-12-18 22:17:37
Elhiszem,hogy foglalkoztál a témával. A nőgyógyász mondta sajnos sok esetben egészséges fogamzóképes nőnél a repedéssel van gond mivel nincs megfelelő érett petesejt. Meg a megtapadással.A hő pedig nagyon sok minden befolyásolja a mérést lehet stressz,betegség akármi. Pontosan csak is orvos tudja követni,hogy van-e tüszőrepedés és érett petesejt vagy nincs.
SzMZs
2015-12-18 22:16:49
Fel a fejjel, nincs semmi gond az ovuddal, nem volt benne a 30%-ban a ciklus, ennyi :-*
Tudod, ahogy szoktam mondani, kipucolódik a kuckó és új hónap, új sejtecskék ;)