Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett, már nem emlékszem, te mikor éreztél ovut?
Dorka, legalább ez most egy cisztátlan ciklus, jó lesz az következőre ;)
Kata, nálad 5.dpo ha jól emlékszem, 10.cn-en éreztél ovut, igaz?
Csöpszi, a hőd tényleg szép, elvileg barnás folyás beágyazódáskor is előfordulhat, ugye nálad tegnap emelkedett fel a trifázisra, ami a progi megemelkedéséből adódik, az még nagyon szűken belefér abba, hogy most jutott el a fehérneműig ;)
Hugery, valószínű igen, most már drukkolok, hogy hamar megkezd az utolsó ciklusod ;)
Emlékeztek, írtam hogy 5 éve pont Szent estére bírt megjönni ;) Akkor már 3 éve aktívan próbálkoztunk, mérges voltam és csalódott, ilyenkor érzékenyebb is az ember...Aztán 10 hónapig mindenhol a december 24.-ét kellett mondanom, az utolsó menstruáció első napjához és picit mindig elmosolyodtam, mennyire utáltam azt a napot akkor és ott :D
Szóval sosem tudhatjátok Lányok mikor jön el az a nap, amit majd jól meg kell jegyeznetek a várandóság ideje alatt ;)
Eprike
2015-12-19 09:35:50
Arivett szerintem azért nem oda tette ahova gondoltad, mert alap esetben a nagy könyv szerint akkor van ovu, ha alaphő alá leesik a hő és utána felugrik alaphő fölé. Tehát, ha a ciklus első felében X a hőd akkor ovu után X+1 legalább és a rendszer gondolom í]y van beállítva. Ezért a gépek nem a legpontosabbak, hiszen lehet ovu úgy is, ha nem mész alaphő fölé egyből hanem szép lassan emelkedsz plána, ha hormon gond is van...mert ugye attól függetlenül megtörténik a dolog. De hát a gépek ilyenek :) Hú bocsi remélem érthető amit írtam, mert a végére már belekavarodtam :D
Arivett07
2015-12-19 09:27:07
Eprike neked kivette az ovut, az enyémet miért nem teszi oda, ahol tényleg volt??? Ma vagyok elvileg a 12. dpon. De most már ebben sem vagyok biztos.
Arivett07
2015-12-19 09:25:09
Csöpszi, Eprike hajrá!
Dorka sajnálom....
Én ma később mértem másfél órával, ez nem tudom mennyit befolyásol...
monika80
2015-12-19 09:06:20
BKATA
Nem figyelsz:)
Én nem mondtam hogy egyforma.
Te írtad hogy 5-dik nap után ha volt tüszörepedés akkor nem eshet le a hő
Én azért küldtem egy terhes görbét hogy azon 6-dik nap nekem is lement
hugery
2015-12-19 08:41:07
Mónika az ilyen görbék adnak erőt a kitartáshoz!! :) köszi! Ma leesett 36.3-ra valószínű holnap nyitom az uj ciklust. Mindenkinek köszönöm aki a hozzászól a görbémhez!
Csöpszi szép magasan jársz! Sziasztok, kitartás! :)
BKATA77
2015-12-19 08:23:26
Most vettem észre a görbém lemaradt
Eprike
2015-12-19 07:55:19
Csöpszi kitartás! Még bármi lehet, ne add fel még :)
Nálam meg most tér észhez... bár nem értem most minek kúszik fel.. inkább jöjjön meg, ha már így sikerült, de ma végre kivette az ovumat a ciklus elejéről...
BKATA77
2015-12-19 07:52:18
Csöpszi szép a görbéd a krémszerű folyás lehet jó is hogy baba van a dologban,de nálam is menszesz előtt 2-3 nappal krémszerű folyás szokott lenni:(