Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
21 és 25. nap között 5-kor keltem, a többbin fél 8kor! Azért esett ott. Ha már engem elemeztek :) . Lényegében holnapra várom. Szétestem :)
Köszi! Drukkolok mindenkinek!! :)
BKATA77
2015-12-18 22:13:00
Így van ugyan egy hungery van itt az oldalon akinek a görbéjét nézem:)
Nem vagy te sem én sem orvos így nem tudhatod,hogy volt-e neki tüszőrepedése:)
Hát felesleges is lovagolni ezen a témán már,én már lapoztam:)
Lapozz te is:))
SzMZs
2015-12-18 21:37:14
Mármint kinek nem biztos, hogy elsőre megrepedt, bocsi elvesztettem a közepén a fonalat, hogy kiéről van szó :D
Az enyém 10000%, hogy elsőre repedt, a biometriai adatok alapján is és a hő alapján is ;)
Te egyébként ugyanazt a görbét nézed Hugerynél, amit én??
Ez most nagyon nem úgy van ahogy gondolod, az alaphője 36,3, ehhez képest megemelkedett a hője és ehhez az értékhez egyáltalán nem esett vissza a későbbiekben sem! Nem akkor tekinthető a peteérés megtörténtnek, ha csak felfelé megy a hő peteérés után!! Ez nagy tévedés. Nyugodtan lehetnek akár 2-3 tizedes kilengések is amíg a luteális hő minimum 3-4 tizeddel az alaphő felett marad! 36,6 alá egyszer sem esett neki, ez 3 tizedes emelkedés alaphőhöz(coverlinehoz) viszonyítva ;) Hidd el, megtörtént az a tüszőrepedés ;) Nem okoskodni akarok, meg valószínű meggyőzni sem foglak, de foglalkozom egy ideje a témával ;) Van vagy 25 mért hónapom, sok uh-s peteérés követéssel ;)
BKATA77
2015-12-18 21:27:54
És ha megnézed SzMZs a te terhes görbédet a 6. dpo. naptól csak felfelé ment,míg hungery-nek a 4.dpo naptól lefelé egészen a 9.dpo napig amikor már lassan kezdenie kellene a beágyazódásnak.
Sajnos itt nem volt tüszőrepedés és én tartom ezt az álláspontomat:(
nagyon sajnálom hugery-t és hogy az ő görbéjén lovagolunk:(
bocsi hungery:(
BKATA77
2015-12-18 21:22:49
Van a peteérés amikor leesik a hő és utána az ovu azaz a tüszőrepedés és kiszabadul az érett petesejt akkor megy fel van,hogy fokozatosan és van hogy egyből ugrik 3-4 tizedet.A te esetednél lassan ment fel a hő.
5-6 nap van arra,hogy felmenjen a hő mert csak akkor van a tüszőrepedés. A te esetedben is az sem biztos,hogy elsőre megrepedt van hogy másodszorra is próbálkozik.
SzMZs és valóban szép és jó görbe hungery-nek mint sok mindenkinek másnak is:)
SzMZs
2015-12-18 21:19:02
Gica, gartulálok :)
Csöpszi, lazíts :D Ez a hő nagyon szépen tartja magát, a krémes nyák pedig teljesen jó babához is, az védi a méhszájat a fertőzésektől ;)
csöpszi
2015-12-18 21:16:11
:)) meg nem élem bele magam, de köszönöm a biztatást... :)
Gica981
2015-12-18 21:13:18
Akkor mar csak par nap :) amugy a tunetegyuttes nekem is ez volt ;)