Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Aranyos vagy Kicsifény remélem én is hogy "..." :) Tényleg hajlamos vagyok ráparázni, igyekszem nem agyalni...Te hogy vagy?
Gica981
2015-12-18 21:08:19
Kicsifeny koszonom :) es remelem nagyon hamar fogsz csatlakozni :) Ha jol szamolom a 8. Heten leszek akkor.
Kicsifény
2015-12-18 20:59:52
Hugery, nagyon nagyon sajnálom. Nyugodtan szomorkodd ki magad, aztán holnaptól hajraaaa!!!
Csöpszi, kicsit úgy érzem ráparáztál a témára, kicsit próbálj kevesebbet agyalni!!! :-) Még csak 9.dpon vagy, korai a mensiérzés, nem is fog megjönni, mert.... ;-)
Nevergiveup, Arivett hajrááá! :-)
Gica, örülök, hogy jó helyen van a bébi! :-) Remélem következő clostysként követlek ;-)! januárban mikor mész, akkor hány hetes leszel?
SzMZs
2015-12-18 20:58:30
Neem, Kata, ha az alaphő felett marad már megtörténtnek tekinthető a peteérés, és neki bőven alaphő felett volt!
Ne hülyéskedj, nekem is lejjebb ment a hőm 4.dpon és sokáig ott is maradt, majd a beágyazódás után ment feljebb.
Teljesen jó görbe ez hugerynél ;)
BKATA77
2015-12-18 20:37:38
csöpszi neked nagyon szép a görbéd,tuti hogy volt tüszőrepedésed:)
csöpszi
2015-12-18 20:33:11
hat ez lesz az első teljes görbém. múlt ciklusom második felének a végén kezdtem merni úgyhogy csak 1 ciklus alapján nem tudom kijelenthető-e..
a 24. cikulusnapon volt + az ovu tesztem, az első 4 méresi napomon csak csipogásig mértem nem t percig, ezert ilyen furi. szóval elvileg 13 napos a luteálisom
csatolom az előző csonka görbet
BKATA77
2015-12-18 20:30:19
Meg ugye bár a megtapadással,de az csak a vége felé igazolódik be:)
BKATA77
2015-12-18 20:29:01
Én azért gondolom,hogy nem repedt meg hugerynek ,mert az 5.dpo napon esett vissza a hője. És 5-6 nap az mire fel kell mennie a hőnek mert akkor van csak tüszőrepedés. Ha nem megy fel vagy esik a hő akkor sajna nem reped meg,mert nem eléggé érett a petesejt. Van ,hogy 2-szer is nekiindul ha elég érett a petesejt (megreped) ha elsőre nem sikerül. Sajna az ő esetében 5.dpo naptól csak lefelé ment,pedig pont felfelé kellene mennie.
Szerintem itt sokunknál az lehet a gond hiába van peteérés csak sajna nincs tüszőrepedés:( persze ez csak abban az esetben igaz ha minden rendben van hormonok szempontból is.Tehát egészséges,fogamzóképes nő eseténél.
BKATA77
2015-12-18 20:22:10
csöpsz még csak a 9. dpo napon vagy még nem hinném,hogy visza fogsz esni:) hány naposak a luteálisaid?