Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-12-28 12:57:30

Kriszo az én meglátásom a 3 napi barnázas és a hő esés az már szerintem a menszesz elójele:(
Hány naposak a ciklusaid?
Egyébként a palastfű tea nagyon jó ovu utani idòszakra,talán helyrehozza,hogy előtte napokban ne legyen barnázás.Én erről azt olvastam sok helyen nem túl jó,bár sok nő szenved ebben.
Én ugyan nem szoktam előtte barnázni,nekem inkább menszi után van még 1,2 napos barnázás.
Kriszo
2015-12-28 12:19:38

Sziasztok Lányok!

Lassan egy hónapja olvaslak Titeket és közben először vezetem a hőmet. Szükségem lenne a véleményetekre. Januárban lesz 1 éve, hogy 9 év után abbahagytam a fogamzásgátlót és ez volt a második hónap hogy élesben próbálkoztunk a babával. Ebben a hónapban elhittem (inkább bemagyaráztam magamnak mint kiderült), hogy biztos terhes lettem. Feszülő szurkáló has, peteérés után 1 héttel egy napig barnázás, mellfeszülés, stb. Luteális fázisban szorgosan ittam a palástfű teát. Viszont a nem várt előtt elkezdtem barnázni, ami rendszerint nálam azt jelenti, hogy másnapra megjön. De nem sajnos, 3 napja sötétbarna folyásom van, amit nem tudok hova tenni, a hőm pedig elindult lefele. Valaki járt már hasonló cipőben vagy meg tudnátok mondani ez mi? Nagyon köszi a segítséget!
Eprike
2015-12-28 11:13:18

Sziasztok!

Arivett kitartás én is hasonló cipőben vagyok :S

Tegnap elmúlt a hasszúrka, kb mikor abba kellett volna maradnia a mensinek, és felváltotta az esti cicifájás ilyen szúró érzés bimbó felé és olyan nehezedő az alsó részén. Orrdugulás ma is...

Hőm meg felugrott megint .... Ma vagy holnap tesztelek egyet bár kicsit kizártnak tartom a pozit :( De ennyi késés után már nem árthat egy teszt, legfeljebb negatív lesz.

Arivett te nem szeretnél tesztelni?
hugery
2015-12-28 11:06:47

Sziasztok! Előre rakta az ovut, pedig csak most indulok be :) de igy az ovu a Jónás nap mellett van, majd kiderül a ciklus végén :) Nekem az E- vitamin nem zavart be, sőt egyenletesen 32 napon tartotta 3 hónapig szedtem 400- at. Szeretnék egy saját babót :( :)
csöpszi
2015-12-28 10:20:59

sziasztok! en 400g E vitamint szedtem elozo ciklusban es azota is. plusz ovutol ittam napi 2 bogre palastfüvet. amit eszrevettem az azt megelozo ciklusaimhoz kepest, hogy nem volt olyan eros barnazasom a mensi elott es rovidebb lett a ciklusom. (38 helyett 34 napos) ez lehet a palastfutol is de lehet hogy az e vitamin is segitett. en is csak jot hallottam rola, olyat hogy valakinek ettol barmi baja lett volna, vagy tuladagolta volna... olyat nem. hajra lanyok :) nekem ez a mai
MaryC
2015-12-28 10:02:01

Sziasztok! Hát sajna nekünk nem jött össze a karácsonyi meglepi, na de majd az új év új életet is hoz :) Így állok most, ez lesz az első teljesen dokumentált ciklusom, az előzőt később kezdtem mérni. Az e-vitamin, bár zsírban oldódó ugyan, de nem lehet túladagolni, mert hipergyorsan tud ürülni. C-vitamin és szelén segíti a felszívódását, a K-vitamin viszont rontja. Remélem tudtam segíteni.
annácska75
2015-12-28 08:48:35

Az E vitamint nem lehet túladagolni!Különböző negatív tényezők hatására gyorsan kiürül a szervezetből.Pl stressz az meg akad bőven a mai világban!
BKATA77
2015-12-28 08:41:29

Én napi 1 e-vitamint szedek,de ezzel nem kell vigyázni legalább is én nem hallottam ilyenről,hogy valamiér vigyázni kellene vele.
BKATA77
2015-12-28 08:38:57

A luteálisaim 12-14 nap között vannak,majd meg látjuk.
Nem élem bele azért magam.
annácska75
2015-12-28 08:37:06

Én is csak jót hallottam,olvastam róla!Azért szedem!Nem rossz értelemben írtam amit írtam.Most is szedem.Én is 40 múltam.Alacsonyabb a progeszteronom és azt mondják ezt is javítani tudja.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!