Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mosolygok magamon, miben nem bír hinni egy babára váró nő...
Arivett07
2015-12-27 18:36:22
Moha köszi szépen, megnéztem:-) Elvileg dec 26.-án nekem is Jónás napom volt, szóval a 25-ei szerelem akár még jó is jöhetett, ha már mensi nincs :-)
Moha13
2015-12-27 16:07:17
Arivett:
Jónás módszer kiszámolásához: http://www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp
Itt meg kell adni az adatokat és megkapod a köv. 12 ciklus Jónás-napjait. Előtte lévő 3 napon érdemes együtt lenni állítólag, hogy a Jónás-napra már helyben legyenek a katonák.
Ha mensi idejére írja, akkor is érdemes próbálkozni, hány meg hány olyan esetről hallani, hogy akkor esett valaki teherbe, amikor épp menstruált...egy próbát szerintem megér.
Állítólag az a legjobb, ha a Jónás nap nem esik egybe az ovu időpontjával.
Arivett07
2015-12-27 15:40:45
Mondjuk alaphőmhöz képest egy picivel magasabban vagyok, de nem sokkal. Eprike te már hány napot csúsztàl? Én karàcsonykor csinàltam tesztet, amikor felment 37-re, de negatív lett. Szerintem cisztàm van megint.
Arivett07
2015-12-27 15:36:45
Sziasztok! Mérem a hőm kitartóan, de semmi extra. Jó lenne, ha már lenne vègre vmi. Hugery ezt a JÓNÀS napot hogy lehet megnézni?
hugery
2015-12-27 11:43:11
A 2016-os Jónás napjaim mindig mensi idejére (alatta, elötte 1-2 nap) fog esni, elkenődtem, kb júl aug-ra kerül középidö felé. :(
hugery
2015-12-27 11:39:25
Drukkolok nektek csajszik! :)
Én ma igy állok, a mérésem most a szabi miatt csalóka lesz, jan 4- én fogok korán mérni. Most sokat alszom, ébedéskor mérek. Én is láttam olyan terhes görbéket.... szóval kitartás, és ahogy egy előttem szóló írta szerelemre fel! :)
Kismamik, hogy vagytok?
BKATA77
2015-12-27 09:19:38
Eprike én is láttam már furcsa babás görbéket;) Amíg nem jön meg addig van esély.
Igen a hőm még nem igazán csökkent szerencsére. Sajátomnál a dpo napokat számolom és most a 13 dpon napon vagyok.
Azt semm bánom ha itt ragad a hőm ha babás vagyok :)
Eprike
2015-12-27 09:11:50
Nevergiveup abban igazad van, hogy nem kell szép görbének lennie... van egy oldal ahol vannak ilyen furcsa hőjű görbék....hát ha látnátok milyen görbéknél voltak terhesek a nők :D :D
Eprike
2015-12-27 09:07:06
Sziasztok! Nálam még mindig nincs mensi viszont 3 napja fáj bal oldalt a szemérem csont felett picit, bizonyos mozdulatoknál éles szúrás, mint mikor becsípődik egy ideg :( nem vészes, de bosszantó, ilyen szokott lenni nálam, hol ovunál, hol ovu után. Ma még az orrom is bedugult annyira éjjel mint mikor terhes voltam. Egyébként tünetem semmi se mensi se baba... holnap, ha tudok tesztelek. Bár sztem csak valami miatt kések....
Arivett most együtt izgulhatunk hova tévedt a mensi :)
BKATA jól beállt nálad is a hő, drukkolok, hogy feljebb menjen vagy maradjon de leginkább a babáért drukkolok :)