Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike!!! Szilveszterkor bulizunk egy nagyot, és magunk mögött hagyjuk ezt az évet, és jövőre szülők leszünk :-)))))
Arivett07
2015-12-28 23:05:27
Bkata olyan jó lenne, ha végre folytatnád ezt a babásodás sort, és mi szépen követnénk......
Úgy érzem neken reggelre meg fog jönni, esküszöm már várom. Így legalább el tudok menni jövő pénteken erre a fránya átjárhatóságira.
Arivett07
2015-12-28 23:03:09
SzMZs, Anita, Kicsifény?????
Arivett07
2015-12-28 23:02:38
FrauKriszi merre vagy????
Arivett07
2015-12-28 23:01:47
Kriszo a barnázás szerintem progi hiány lesz, szerintem januárban menj el a dokidhoz, adjon rá vmi csodaszert, és aztán hajra!!!
Arivett07
2015-12-28 22:58:17
Szia Kriszo!
A görbédből látszik, hogy volt ovud, szèpen felugrott a hőd, tehát hormonok rendben :-) Tudjuk milyen érzés ez a "bele élem magam". Vagy legalábbis én igen :-( Múlt hónapban minden terhes tünetem volt: émelygés, cicifájás, szagundor, fejfájás, csak éppen a baba hiányzott. Szerintem ma vagy holnap meg fog jönni a mensid, mert leesett a hőd 36,5-re. Legalábbis nekem mindig ezen a hőn szokott. De 1 hónap próbálkozás még nagyon kevés, ne aggódj!!! Tudom, vannak olyanok, akiknek ez az első hónapban összejön, de nem a jellemző. Szóval szerelemre fel!!!! Főleg az ovu előtt! És hajrá!!!!
Arivett07
2015-12-28 22:51:55
Szia Erika16!
Mióta vezeted a görbéd, méred a hőd? Szerintem nincs ezzel semmi baj! Most szépen fent vagy. Szerintem a 9. dpo-n lehetsz, és ha még 5 napig ilyen szépen fent lesz a hőd, akkor nagyon fogunk örülni :-))))
Arivett07
2015-12-28 22:48:48
Krisz az első babánál is rosszul voltál?
Krisz27
2015-12-28 21:15:39
Képzeld Kata, pénteken hánytam utoljára. Azóta úgy tűnik jól vagyok. A szagokra érzékeny vagyok azért, de így sokkal jobban telnek a napjaim :) Gyorsan le is kopogom (kopp kopp) Drukkolok! :)
BKATA77
2015-12-28 18:21:53
Igen elég egyenletes a görbe még most,de még nem vagyok túl a nehezén a holnapi elég mérvadó lesz,jo lenne ha megmozdulna felfelé egy kicsit,lefelé semmiképp ne.Ugy vészelem túl ezeket a napokat,hogy egyáltalán nem gondolok rá,csak ha ide belépek:)
Krisz jól vagy,vannak még hányingeres napok?
Avirett akkor lehet más miatt késik,de még 2 nap múlva próbálj tesztelni ha addig nem jön meg,mert hátha :)
Nekem ma kicsit feszített a hasam:( ezt az érzést már nem szeretem.Tegnap meg nagyon viszketett mindkét cicim:)
De legalább már a fejem nem fáj.