Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-12-29 11:52:55

Annácska, nem hiszem, hogy bárkit megbántottál, én legalábbis nm olvastam semmi bántót ;)

Hugery, lehet, hogy ovu van?

Nevergiveup, a sok folyadék és az egészséges életmód nagyon jó ötlet, csak segíthet, hajrá ;)

BKata nagyon eltűnt, reméljük csak programja van és jó hírekkel jön ;)
annácska75
2015-12-29 11:19:24

Sziasztok lányok!Remélem nem veszitek rossz néven a hozzászólásaimat?!Senkit nem szeretnék megbántani azzal amit írok!Én csak a saját magamon tapasztaltakat próbálom szavakba önteni ☺,ha nem egyértelmű akkor elnézést kérnék!
Ritkán írok mert igazából nem szeretnék senkinek téves információt adni!De pl. nekem tavaly év elején úgy derült ki,hogy alacsony némileg a progeszteron minden menstruáció előtt 3-4 napig barnás folyásom volt.Pár hónap után ez rendeződött.Viszont januárban újra megnézetem.
Nevergiveup
2015-12-29 10:54:57

Sziasztok! Sajnálom a friss mensiseket, de nem baj, 2016 a mi évünk lesz!:)

Köszi az E vitaminos hozzászólásokat, szerintem kevertem valamelyik vitaminnal amire figyelni kell, nehogy felszaporodjon.;) Most vettem komplex vitamint, amiben van folsav és E vitamin is, de nem sok, szóval veszek majd pluszban is.

Nálam ma ez van, ma is későn keltem.:)

Most én is diétába kezdek, rendesen kipucolom a kecót a babának :) Csak csupa egészséges étel, sok víz és mozgás :)
hugery
2015-12-29 10:03:29

Sziasztok! Így állok ma.
SzMZs szia! :)
SzMZs
2015-12-29 09:32:18

Arivett, jó bulizást Szilveszterkor ;)

Eprike, hátha neked is megjön az idén és akkor lehet kezdeni az Új Évet egy jó kis babásodással ;)

Kata? Hogy állsz?
Eprike
2015-12-29 09:03:16

Sziasztok, reggelre zuhanórepülésbe fogott a hőm végre, talán holnap meg is jön. Megint szúr bal oldalt kicsit aggódom nem e ciszta, januárban elszaladok egy dokihoz.

Arivett igazad van szilveszterkor bulizunk jövőre meg szülünk :) Legyen így!!

Én újra szépen diétázni fogok, mert idén is úgy sikerült babásodni... Remélem beválik és legalább már van infónk, hogy pm alulműködés a gond így időben figyelve lesz ez is :)

Mindenkinek babás új évet kívánok!!!!

Szép napot nektek!
Erika16
2015-12-29 08:52:37

Arivett07 !
3 hónapja mérem a hőt. Kezdetben szájban mértem , de utána áttértem a hüvelyi mérésre. Ott pár tized fokkal többet mérek.Szájban mérve nem volt magasabb 36,7-nél.Az alsó határ még 36 is volt.
Hát én lennék a legboldogabb ha ez így is maradna
Arivett07
2015-12-29 06:31:20

Sziasztok!

Új hónapot kezdtem....
BKATA77
2015-12-29 00:56:18

Arivett hát még nekem milyen jó lenne képzelheted:)
De nem akarom magam beleélni....mert rossz a csalódás.
A holnapot várom is meg félek is tőle,hogy na mennyi lesz a hőm mert akkor fogom tudni,hogy van-e vagy nem lesz még az a csúnya nem várt :)
És ezek így mennek majd napról-napra...,amíg remélem 2 csíkos leszek!:)
BKATA77
2015-12-29 00:53:28

Krisz ez jó hír akkor:) Gondolom étvágyad sem volt akkor,most be kell pótolni mindent amit megkívánsz:) Vigyázz magatokra és néha azért írj mi újság veled és a babával:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!