Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2015-12-29 22:19:41

Csöpszi nyugi, és ne mondj ilyeneket! Minden rendben! Amúgy csinálj egy tesztet, hátha :-)
csöpszi
2015-12-29 21:58:00

Lanyok, ket kismami baratnomnek elmeseltem mi van velem es arra biztattak teszteljek. Ugy neztem rajuk mintha nem is tudom mire kertek volna... A tortenethez hozzatartozik h eleg fura volt most a mensim... Rovidebb, kevesebb... De en nem gondolnam h barmi van.. Azert vettem egy tesztet, es a kedvukert megcsinalom holnap. De semmi remeny inkabb csak aggodalom van bennem h mi ez... Miert nem mukodok normalisan? :(
Arivett07
2015-12-29 21:28:12

SzMZs nagyszülők mit szóltak a karácsonyi hírnek?
Arivett07
2015-12-29 21:26:14

Nevergiveup kedvet kaptál tőlem??? :-))) Én 8-án megyek, majd elmesélem mennyire volt "kellemetlen".
Nevergiveup
2015-12-29 21:01:20

Én itt vagyok!:))

6-a körül lesz ovum, előtte megyek majd dokihoz, és megbeszélem vele az àtjárhatóságit. A következő évben mindent megteszek ami tőlem telik.:) Bízom bennünk.:)
annácska75
2015-12-29 20:31:48

Arivett szerintem is nagy a csend!Mindenki eltűnt!
Arivett07
2015-12-29 19:58:29

Huuu, nem akartam így megölni a fórumot!!! Hahoooo, van itt valaki még?
Arivett07
2015-12-29 14:06:22

Csöpszi nekem volt sajnos endom 3. stádiumú :-(, mind a két petefészkemben. Ezeket márciusban eltàvolították Pècsen a nőgyógyászati klinikán, és szerencsére olyan orvosom volt, aki meg tudta menteni mind a 2 petefèszkemet, màkom volt. Nekem nem volt vèrzésem előtte, de baromi erős görcseim voltak mensikor, volt, hogy dolgozni nem tudtam elmenni... Sokan azt hitték kényes vagyok, a végén már szteroidos fájdalom csillapítót szedtem. Az első doki azt mondta, minden nő görcsöl, ezek csak ciszták, nem kell velük foglalkozni!!! Azt hittem beájulok, honnét tudná egy férfi, milyen is ez????? Tudtam, h vmi nincs rendben, szóval addig mentem orvosról orvosra, amíg vki konkrétumot nem tudott mondani... Îgy jutottam el
Pècsig.
Arivett07
2015-12-29 13:56:18

Bkata hőd hogy áll???
csöpszi
2015-12-29 13:07:04

Sziasztok! Ket napja pecsetelo verzesem van. Olvastam hogy ez a koztes verezgetes lehet endometriosis tunete is... Nem akarok rosszra gondolni, de ilyen meg nem volt velem... Januarban megyek dokihoz.... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!