Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Csöpszi! A Jónás napod az amikor születtél( év, hónap, nap, jó ha tudod az órát). Ha telihold volt mikor születtél, akkor 28 naponta teliholdkor vagy legtermékenyebb. Keress rá: Jónás módszer- re. 85% azon a napon.
csöpszi
2015-12-25 17:27:50
Sziasztok lanyok! :) kepzeljetek a ferjemtol brendon baba aruhazas ajandekutalvanyt kaptam karacsonyra.... Kicsit furan ereztem magam tole, el is erzekenyultem... Remeljuk bevonzza a babat minel hamarabb... :) hugery hogy lehet kiszamolni a jonas napokat? Remeljuk Neked bejott! ;)
Eprike
2015-12-25 11:12:20
Arivett.... tuti a karácsonyban van valami :D A tied azért szebb mint az enyém :D De van egy olyan furcsa érzésem, hogy nem az izgat milyen a görbénk... attól még lehetne baba is :D ;)
Én amondó vagyok, hogy jövőre szülünk ;) Hajrá!
Arivett07
2015-12-25 11:08:20
Sziasztok!
Eprike kezet foghatunk.... Nekem sincs mensi, pedig már itt lenne az ideje, + ez a görbe!!! Ha ebből baba lenne, akkor ez tényleg egy karàcsonyi csoda lenne :-)
BKATA77
2015-12-25 10:22:29
Na ige, de hiába egyénfüggő így sincs 2 egyforma ciklus legalább is az én esetemben nincs:)
Eprike
2015-12-25 10:19:43
Igen ez egyén függő, no meg sok más, ha abból indulok ki, hogy terhesség után minden ciklusban úgy éreztem terhes vagyok... 100%osan olyan tüneteim voltak az elmúlt 5 ciklusban mint terhesen :S Na így legyen okos az ember :)
BKATA77
2015-12-25 10:14:07
Eprike akkor luteális szempontból jónak tűnik a görbéd:)
A mell érzékenység azt olvastam valahol,hogy oldalt érzett érzékenység és más mellfájdalom menszinél mint terhességnél,hát nem tudom igazán.
Szerintem ez is egyén függő:)
BKATA77
2015-12-25 10:10:41
Most már értem a kérdésedet hugery:) az első fázis az ovu előtti időszak:)
Eprike
2015-12-25 10:10:14
A májusi terhességem óta 34 naposak illetve volt egy ovumentes ami 40 napos lett. Előtte 31-32 naposak voltak. Ez most megint túl hosszú....de biztos volt ovum, mert éreztem...csak valami nem stimmel. Fene se tudja, lehet a pajzsmirigy alulműködésre szedett bogyóm kavar be.
Luteálisom általában 13-15 napos. Nagyon érdekel most mikor jön meg. Ha ebből meg baba lenne az maga lenne a csoda, de akkor tuti azonnal doki, mert lehet valami nem stimmel. Mensi előtti tüneteim voltak, mellfájás, de két nap alatt el is múlt, azóta csak néha érzékeny, de nem fáj, hasam nem fájt néha szúrt, de az is csak ritkán jelentkezik. Szóval mondhatni semmi tünetem nincs se mensis se babás :S
Tuti az ünnepi készülődés az oka :D
BKATA77
2015-12-25 10:09:00
hugery ? nem igazán értem a kérdést.
Ovu előtti időszak változó hosszúságú és a hő is ingadozhat akár 1,2 fokokat is.Míg az ovu utáni időszak mindíg egyforma hosszú a hő pedig megnyugszik és nem ugrál már.