Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2015-12-30 19:40:41

Sziasztok!

Én megmondanám nekik hogy már próbálkozunk és majd szólunk ha összejön. Így egy kicsit talán kellemetlenül érzik magukat és nem fognak állandóan ezen lovagolni.
Kata merre vagy?
Hugery akkor hajrá hajrá!! :)
Erika16
2015-12-30 19:33:50

Nevergiveup !

A 2016-os év a miénk lesz!
Akkor már történnie kell valaminek, pozitív irányban!
Nevergiveup
2015-12-30 18:20:47

Erika! Én se szedtem soha egy darabot se, de lassan azoknak is hamarabb van akik többéves fogtabi szedés után álltak neki...:/

Nem baj, egyszer eljön a mi időnk is!:)
Erika16
2015-12-30 17:39:04

Ez nálunk is megvan.
Anyósom nyaggat, hogy lesz-e már, vagy akarok-e? Ilyenkor szakad meg a szívem. Hogy én ne akarnák!?
Vagy talán "szeded a fogamzásgátlót" ? Ha tudná hogy a kezdet kezdetén sem szedtem. :)
hugery
2015-12-30 17:01:02

"Nem terveztek... nem akartok.....bla, bla, bla" ilyenkor bólogatok, magamban meg gondolok valamire, ha tudnák a kedves kíváncsiskodók :(
Mai hőm, most van ovu, tesztelek este.
Sziasztok! :)
Nevergiveup
2015-12-30 16:13:47

Na, Lányok, én ma megint megkaptam egy kedves rokontól, hogy na, és mi mikorra tervezzük a babát?:( Leendő nagyszülőknek, közeli rokonoknak sem mondtuk még, hogy közel 2 éve hiába várunk (egyszer volt egybe 11 hónap, most meg majd ugyanennyi)...viszont látom, mindig méricskélnek, ha nem akarok inni egy pohár valamit, már látom rajtuk, hogy gyanakodnak..:/ Mondta is múltkor apósom, "az jó, ha nem iszol, jót jelent"....megnyugtattam, hogy akkor iszok ha csak abból értenek, hogy nincs baba.

Ti ezt hogyan kezelitek? Vagy csak szokjam meg? Nekem bátyám és sógorom is friss házas, onnan is lassan babát várnak a családjaink, az sem lesz kellemes, ha nekik hamarabb jön össze...
annácska75
2015-12-30 15:08:05

Arivett szerintem rossz helyre rakta a gép!Amúgy azóta csúszkált,hogy júliusba 2 pozitív teszt ellenére 10 nappal később jött meg.Szerintem kicsit később volt.A következő hőesés utáni napokra tenném!Annak ott érezhető és látható nyoma is volt! :) A ciklus.hu is vagyok,ott pont oda rakta.Szerintem itt is átrakja majd!Bár láttam itt a fórumon ilyen korai peteéréses görbét.Nálam a hő az elején vissza esett.
Eprike
2015-12-30 14:39:45

Sziasztok, közben új ciklust kezdtem végre megjött. 15-én megyek dokihoz, az elvileg ovu előtti időszak háthta lát érő tüszőt vagy nem is tudom valamit ami bizonyítja a peteérést. Egyébként lányok.... szerintetek mitől lehet, hogy az elmúlt 15 évben minden mensimnél első két nap nagyon görcsölt a hasam, de tényleg nagyon... most meg előző mensinél se fájtam egyáltalán, és most se fáj semmim.... tudom fura erre panaszkodni, de lehet ennek valami oka? Majd kifaggatom a dokit, de elég érdekes...Azt se tudom megmondnia, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. Kényelmi szempontból persze jót :D

Na szép szilvesztert mindenkinek aztán hajrá a babákra :)
Arivett07
2015-12-30 14:10:22

Annàcska neked ilyen korán van ovud?
annácska75
2015-12-30 08:36:05

Arivett én is minden hónapban bíztatónak látom,aztán meg jön a következő hónap!Ezért is szeretném januárba megnézetni hogyan is állnak a hormonok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!