Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Biztos, hogy nem Heny :) Ha van rendszeres menstruációd, akkor visszaállt a gépezeted a játékba ;)
Heny90
2016-01-13 21:25:27
Igen rendszeres 28 napos. Ugy kb A kicsi szuletese ota oktober ota van redszeres mensim, amig szoptattam egyalltalan nem volt! Remelem nem fogja befolyasolni h megfoganjon a manocska.
SzMZs
2016-01-13 21:24:22
Köszönöm Nektek, hogy velem örültök :-*
Igen, örülök is meg fel sem fogom :D Szerintem ez így lesz amíg először át nem pelenkázom :D
DTKata, nekem is görcsölgetett a pocim sokáig, vagy 8-9.hétig, aztán már inkább húzódást éreztem.
Januárban nekem is volt egy üres petezsákom, igazából annyi, hogy nem életképes a szighólyag és felszívódik mielőtt elindulna, nem lenne belőle egészséges baba, én így jutottam túl rajta.
Nem szabad ilyeneken parázni előre :)
Krisz27
2016-01-13 21:16:36
Heny: igen, azt írtad hogy a picur még felkel éjszaka. Amúgy a ciklusaid egyforma hosszúak szoktak lenni?
Dorka76
2016-01-13 21:03:19
Köszönöm Krisz :-) Remélem ez a mai szenvedős nap jót jelent :-) Ilyet még soha nem éreztem,legalábbis nem mensi elött egy héttel.
Heny90
2016-01-13 20:59:35
Krisz köszi a tanácsokat:) 25 et rendeltem, holnaptol elkezdem a homerozest is ( de nem mindig alszom 1 huzamban 6 orat) a kicsim miatt... De remelem nem sokaig kell tesztelgetnem:) mindenkinek drukkolok baboca ügyben;)
Krisz27
2016-01-13 20:49:45
Dorka: drukkolok :)
Dorka76
2016-01-13 20:36:20
Huu lányok nagyon kutyául érzem magam. Majd le szakad a petefészkem és feszü, ráadásul tüzel a testem, hőemelkedésem van már megint. 37.1 ami egyébként nem jellemző mert kezem lábam hideg szokott lenni. Remélem úgy egyébként jót fog jelenteni :-)
csöpszi
2016-01-13 20:34:30
Perszeeee tudom Krisz :)))) igyekszem. Napkozben mikor dolgozom nincs is idom... csak ha hazaerek :) Egyebkent egyre jobb vagyok. Elso honapban minden terhestunetet produkaltam a hanyingertol a szagok erzeseig... :D
Krisz27
2016-01-13 20:28:50
Heny: Első körben én is a 25-öset ajánlom az a normál. Az érzékenyet azoknak szokták javasolni akiknél a normál teszt nem mutatja az lh csúcsot. Ha neked a normál szépen mutatja és érzékennyel is tesztelnél akkor azt tapasztalnád hogy több napon át pozitív lenne a teszted. Ki kell ezt is tapasztalni. De azt kívánom ne legyen ebben olyan nagy tapasztalatod :D Nekem a normál teszten is 3 napig volt pozitív és mindig az utolsó pozitív utáni napon volt az ovum. Majd a leírásba is fogod látni hogy hogyan kell használni és értékelni az eredményt, csak annyit írok hogy a pozitív lh teszt után érdemes másnap is tesztelni, egészen addig amíg negatív nem lesz. Az utolsó pozitív lh teszt után 24-36 órán belül van a tüszőrepedés.
Csöpszi: szépen kérlek ne agyalj, magamról tudom hogy sokszor már behaluztam mindenféle tünetet, vagy mindenbe azt magyaráztam bele. Annál jobban fáj ha mégis megjön. Foglald le magad valamivel, komolyan :) Már úgysem múlik semmin, ha sikerült akkor így is úgy is beköltözött a manó ;)