Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Vera, udv a forumon! :)
Lanyok en sem nagyon irtam regen ilyen helyre, meg mielott ratalaltam az oldalra, tettem fel kerdest a gyakorin a temaval kapcsolatban... hat ott annyira gonosz valaszok szulettek neha... szornyu, hogy vannak emberek akik azert irnak csak ott, hogy kotekedjenek. Persze tisztelet a kivetelnek. Nekem es a lelki vilagomnak is nagyon jot tesz ez a tervezettbabas tarsasag, tenyleg szuper ez a kis csapat! :)
SzMZs
2016-01-13 15:35:54
Szia Vera :) Én is 7-8.dpo-ra tippelek és egyet értek az ösztrogéncsúcsos elmélettel :) Valójában megoszlanak a vélemények a beágyazódásos hőeséssel, mivel kémiai oka nem nagyon van, de mivel ez egy nagy változás, löket a szervezetnek, hisz egy új kis sejtkapcsolat csatlakozik be a miénkbe, bármi elképzelhető :)
Krisz27
2016-01-13 15:24:20
Én sem vagyok egy fórumozó típus, de itt tényleg nagyon jó kis csapat jött össze, így szívesen olvaslak Benneteket továbbra is, és írok is ha tudok segíteni :)
Arivett07
2016-01-13 15:16:48
Dorka nyugi, nincs semmi gáz. Szerintem ösztrogéncsúcsod volt. Akkor még leesik a hő, és hozzà bővebb nyâk is pàrosul. Nekem múlt hónapban volt ilyen. SzMZs megnyugtatott, hogy ez normàlis. Sajnos csak vàrni tudunk, de ne izgulj, a hőd szépen vissza fog menni.
Vera üdv köztünk. Én 5 hónapja vagyok a " csapat" tagja, de nagyon jót tesz a lelkemnek. Nem voltam nagy fórumozó, de itt annyira normàlis és rendes mindenki. Meg +-ban mindenkivel egy cipőben jàrunk.
Dorka76
2016-01-13 14:29:31
Igen én is ezt olvastam pár orvosi oldalon. Na majd meglátjuk :) Ráadásul úgy látom eléggé hasonló a görbénk menete :)
Vera7
2016-01-13 14:26:13
Dorka köszi az üdvözlést, egyszerre írtunk. :) Nekem is nagyon kedves csapatnak tűnik, ráadásul így nem kell minden hülyeséggel a férjemet fárasztanom. :D
Vera7
2016-01-13 14:24:28
Dorka76 most néztem a görbéd, elvileg mindketten a 7. dpo-n vagyunk. :) Nekem is ma volt esés, igaz csak 1 tized. Azt olvastam, ennek semmi köze az esetleges beágyazódáshoz, hanem az okozza, hogy ilyenkor van egy újabb ösztrogén-csúcs (nem olyan nagy, mint ovu előtt), és attól van a hőesést. Hát majd meglátjuk, hogyan alakul tovább... :)
Dorka76
2016-01-13 14:24:09
Üdv a csapatban Vera :) Nagyon kedvesek a lányok én nagyon szeretem olvasni amiket írnak. Igazán jó, hogy van ez a fórum és ezek a lányok :)
Vera7
2016-01-13 14:16:56
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon is és a hőmérőzésben is. Ez az első hónap, amikor görbét vezetek (vénségemre ezt is kipróbálom... :D ) Már olvasgatlak Titeket pár napja, és szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok.
Kistestvért szeretnénk, ez a negyedik próbálkozós hónapunk. Gondoltam, könnyebben megy a várakozás egy hasonszőrűekből álló társaságban. :)
Én is gratulálok a babásoknak, és szorítok a többieknek!
Ja, és itt a görbém (ha már ez cím). :D
Dorka76
2016-01-13 14:08:56
Arivett, egész nap nedves érzetem van, de mikor megnézem akkor nem igazán észlelek semmit, nem tudom milyennek és mennyinek kellene lennie, viszont egész nap ég a hasam alja mint mielőtt megjön.
Lanyok en sem nagyon irtam regen ilyen helyre, meg mielott ratalaltam az oldalra, tettem fel kerdest a gyakorin a temaval kapcsolatban... hat ott annyira gonosz valaszok szulettek neha... szornyu, hogy vannak emberek akik azert irnak csak ott, hogy kotekedjenek. Persze tisztelet a kivetelnek. Nekem es a lelki vilagomnak is nagyon jot tesz ez a tervezettbabas tarsasag, tenyleg szuper ez a kis csapat! :)