Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
DTKata
2016-01-13 16:51:11

Vera Üdv! :-) imádni fogsz itt lenni.. jó kis közösség ez:-) mindenki nyomja a pozitív gondolatokat!

Mónika X-epilt használtam és Predictor Earlyt. De te hova tüntél? Mizu a teszttel?

Ovu utániak, szorítok nektek! Nekem megnyugtató volt , hogy terhes görbéket nézegettem és volt hogy találtam hasonlót. Mert hiába mindenkinek más, akad egy két hasonlóság:-)

SzmZs örülök! Én is 2 fiú után születtem. Bár most olyan mintha 3 apám lenne, mert 12 és 9 évvel idősebbek. :-D

Én még mindig nem tudom elhinni, ma reggel is teszteltem. Muszáj látnom a 25-öst, ahogy napról napra erősebb. Ma egész nap aludtam.. étvágyam nincs, muszájból eszek. Hasam fájdogál, de gondolom normális dolog(ha jól tudom emlékszik a szervezet) , hisz még életem első menzesze marad el.
Furcsa, hogy az ember annyira várja a pozitív tesztet, majd mikor az, már máson kezd aggódni. A sógornőm nem rég terhes volt, de üres volt a petezsák. Kicsit megbélyegezte a dolgokat, mert eddig ha megtudtam , hogy valaki terhes, szép baba lett belőle és negatívat még nem tapasztaltam.

Ma picit lejebb ment a hőm.
Krisz27
2016-01-13 16:13:57

SzMZS: Nagyon örülök :) szuper hogy sikerült a kis csaj :) Nagyon jó kis sztár fotó született róla :) Valahol gondoltam hogy így lesz :) a fiúkat könnyebben kiszúrják :D
Vera7
2016-01-13 16:10:40

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves fogadtatást! :)
SzMZs én is gratulálok! :) A kis édes mintha huncutul mosolyogna azon a 3D-s képen. :D
Mi is inkább kislányt szeretnénk, mert már van egy kisfiunk. Ha meg mégis kukis lenne, legalább jók lesznek rá a bátyus ruhái. :) Jajj, csak jönne már, bármilyen nemű is. :)
Heny90
2016-01-13 16:09:07

SzMZs Nagyon nagyon gratulálok nektek!!!!!
Dorka76
2016-01-13 16:07:45

Arivett :-) Olyan jó,hogy mindnyájan ennyire pozitivak vagytok,az igazat megvalva nagyon sokat segítettetek már a kis lelkemnek,hogy ne adjam fel hisz nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Nagyon szeretek itt lenni,amikor csak tehetem feljök ha másért nem hát olvasni a sok pozitivitást. :-) Én sem voltam eddig nagy fórumozós és rajtatok kívül nem is beszélgetek így senkivel. Örülök, hogy benéztem ide...
Dorka76
2016-01-13 15:55:25

SzMZs gratulálok :) Sok boldogságot a leánykához :) Mi is kislányra gyúrunk, de fiú lenne sem rakjuk ki a jégre :D
csöpszi
2016-01-13 15:45:13

Aztaaaa SzMZs!!! De szuper! Gratulalok! :) edes kismano
Arivett07
2016-01-13 15:42:58

SzMZs kiscsaj!!!!!!??! Gratula! Most mennem kell...
Arivett07
2016-01-13 15:42:18

Heny szia neked is :-) Szépen bővük a kis csapatunk! Nagy drukk mindenkinek!
SzMZs
2016-01-13 15:39:54

Kis Pöttömmel minden rendben, Tímea lesz, megnéztük alaposan 3D-ben is, hogy nincs kukija :D

Szóval sikerült 3 generáció után egy kis Leányt összehozni a Szél Családban :D

Kis pofija :) Teljesen olyan, mint a középső Fiamé :D

http://kepfeltoltes.hu/view/160113/18_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!