Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-01-14 10:13:47

Mónika ez szuper! :) drukkolok! Ird meg mit mondott a doki! :))))
Vera7
2016-01-14 10:03:08

Mónika82 jaj de jó!! A halvány csík is csík, és a hőd is szépen fent van. (Mondom én a kemény 2 hetes tapasztalatommal. :D )
Majd mesélj, mi volt a dokinál, szorítunk Nektek! :)
Vera7
2016-01-14 10:00:51

Dorka76, eddig sosem mértem az esti hőmet, a tegnapi volt az első alkalom, úgyhogy számomra ennek egyelőre nincs hírértéke. :) Nálad viszont jelenthet valamit, mert már van összehasonlítási alapod. Na majd kiderül, szorítok. :)

DTKata de jó ilyen görbét látni, mint a tiéd! :) Ilyen szépet kívánok mindannyiunknak! :)

BKata77, Csöpszi, hugery, jól felugrottatok ovu után, hajrá! :)

Arivett17, az a 8 tizedes ugrás egyik napról a másikra szerintem szuper! Ehhez képest az a kis esés semmiség, különben is gyakori, hogy ovu utáni 2. napon esik egy kicsit. Szóval még bármi lehet. ;)

Mónika82
2016-01-14 09:59:14

Sziasztok csináltam egy tesztet reggel megint és a tegnapi hoz képest talán egy kicsit erősebb volt a csík ma megyek nőgyógyászhoz kiváncsi leszek lát e valamit!
DTKata
2016-01-14 09:23:19

Arivett és többiek!

Tudjuk, hogy a férjek mindig "okoskodnak" :D:D:D de egy dologban most már hiszek neki. Ő mindig mindenhez úgy áll, hogy sikerül és jól alakul. Elért magasabb beosztást a munkahelyén és tervezi a továbbiakat. Tényleg minden összejön neki:D Nekem meg azért nem, mert eleve úgy állok hozzá.

Mikor megtudtam, hogy mi a gondom és kaptam rá gyógyszert. Utána ezt mondtam neki: Hidd el kicsim, hogy az első gyógyszeres hónapban sikerül! Végig így gondoltam (na jó néha voltak kósza gondolatok is:) )

De megfogadtam a tanácsát.

BE KELL VONZANI A JÓ DOLGOKAT!

Orvoshoz jövőhét csütörtökön megyek, mert elfogy a gyógyszerem addigra, muszáj újabb adagot felíratni. Kb. 5 hetes leszek akkor. Szerintem azon felül, hogy látja a petezsákot és megállapítja jó helyen van-e, mást még nem fogunk látni. Szívverést csak a 6. héten ha jól tudom.

Kriszo
2016-01-14 09:15:39

Szerintetek ez eleg hougrasnak? Furcsallom, hogy annyira nem ment most fel..
Dorka76
2016-01-14 09:15:32

A tegnap estéhez képest ragyogóan vagyok Arivett köszönöm. Nyugi ebből még bármi lehetséges, nagyon szorítok neked,meg mindnyájunknak. Jó lesz figyeld meg ;-)
csöpszi
2016-01-14 09:13:27

Arivett bizni kell, ne add fel a remenyt! En jol vagyok koszonom csak minden reggel iszonyu fejfajassal ebredek de ezt betudom a frontnak. Ferjem foltamatosan azt duruzsolja hogy szerinte most osszejott a baboca, hat nagyon remelem hogy igaza lesz :) ma jon haza a testverem aki angliaban el itt lesz velunk a nem vart napjaig :) sokmindent kitalaltunk mit csinalunk legalabb addig lefoglalom magam... :)
Arivett07
2016-01-14 09:01:21

Csöpszi, Dorka jobban vagytok?
Nevergiveup a te hőd hogy àll?
Nekem ilyen a mai, majd kiderül. Sok reményt nem fűzök hozzá... Nem tartozom a szerencsések közé. Szerintem az ovu napi 1 lamurból nem biztos, hogy összejött. Mondjuk tegnap este nekem is görcsölt a petefészkem, kicsit meg is ijedtem. De ezt még az átjárhatósági megbojgatásnak véltem.
Dorka76
2016-01-14 08:45:32

Azta lányok szépen állunk mindnyájan ;-) Na csak maradjunk is így :-) DTKata dokihoz mikor mész? :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!