Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-01-13 13:27:10

DTKata, Mónika gratulálok! Remélem követünk titeket:-) SzMZs majd írj mi volt! Dorka most hogy leesett a hőd, nem lett bővebb nyákod is mellé?
Heny90
2016-01-13 12:46:08

Köszönöm utánna nézek:)
Krisz27
2016-01-13 12:24:26

Heny: Akkor lehet biztosabb módszer nálad az lh teszt az nem függ össze az alvás mennyiségével ;) Javaslom a vaterát olcsón lehet beszerezni ilyen teszteket, a drogériákban egy vagyon.
Heny90
2016-01-13 12:00:58

Krisz27 nagyon köszönöm az információkat :) a 6 órás egyhuzamban alvás nálam lehetetlen mert Dominikom még éjszaka többször felébred... max 3 órát alszom egyhuzamban :(
Krisz27
2016-01-13 11:56:48

SzMZS: várunk a hírekkel ;)
Krisz27
2016-01-13 11:50:24

Szia Heny!

Üdv közöttünk! :) SzmZs már sok mindent leírt előttem. :) A hőmérőzéshez némi tanács: minimum 6 óra alvás legyen előtte, reggeli ébredés után a mérés legyen az első dolgod (még ágyban fekve), több helyen is lehet mérni: nyelv alatt, hüvelyben (hónaljat nem szokták javasolni, bár van olyan akinek az is bejön, ugye SzMZS? :)), egy a lényeg, mindig ugyanazt a mérési helyet használd. Mindegy digitális vagy analóg hőmérőt használsz viszont 5 percig mérj, ne a csipogásig. Ovu előtt a follikuláris szakaszban alacsonyabb hőt, ovu után a luteális szakaszban magasabb hőt fogsz tapasztalni. Van olyan akinek ovu előtti leesik a hője és utána felugrik. Szépen kifog rajzolódni a grafikonodon hogy mikor mi történt. A hőmérésen kívül figyeld a tested jelzéseit, középidős fájdalom, tojásfehérjéhez hasonló nyák.... Ezek mind segíteni fognak :) Sok sikert kívánok! :) Ha bármi kérdésed van írj, biztos lesz köztünk olyan a ki tud segíteni :)
Heny90
2016-01-13 11:40:48

SzMZs nagyon szurkolok h kislány legyen nektek is,és várom is a beszámolót h sikerült e :) akkor befogok szerezni ovu tesztet és tesztelgetni fogok,én még időben vok mivel ma van a 3. mensi napom... :) igaz nekem a kisebbik fiam 16 hos de nem szeretnék nagy kor külömbséget köztük,meg valahogyan most jött rám h szeretnék még egy kisbabát...
SzMZs
2016-01-13 11:33:05

Szia Heny :) Igen érdemes 2 nappal ovu előtt betárazni kis lányhoz :) Én ma megyek ultrahangra és beszámolok, hogy sikerült-e így kiszámolnom a kis lányt. Nekem is 2 Fiam van eddig :)
Nekem 15. napon éjszaka repedt meg a tüszőm(én érzem pontosan) és 14.napon délben voltunk együtt. Előtte pedig 10,11,12.napon naponta(nem szándékosan, csak így jött ki a lépés :D ). A lányok elvileg lassabbak, így tovább éldegélnek, a Fiúk gyorsak és hamar elhalnak. Ha nem az ovu előtt és után 12 órával vagytok együtt esélyes a lányka, bár vannak mindenhol kivételek :)

Figyeld a tested, a hő igazából főleg utólag fogja bizonyítani, hogy mikor fogant :) Hasszurka, tojásfehérjeszerű nyák, van az Lh teszt, az azért szerencsés ilyenkor, mert 24-36 órával előre jelzi az tüszőrepedést :)
Heny90
2016-01-13 11:20:57

sziasztok!Új vagyok itt a fórumon.mi is most tervezzük a kisbabánkat,igazábol ez lesz az első hónap h aktívan nekifogunk :) már van 2 fiúnk és egyértelmű h mit szeretnénk jobban... kislányt :) azt tudom h peteérés előtt kel 2-3 nappal akciózni,de ez a hőmérőzés nekem új,de remélem bele fogok jönni én is. Minden babásnak gratulálok,aki meg rajta van az ügyön drukkolok. :)
Krisz27
2016-01-13 10:17:44

Mónika: A halvány csík is csík :) majd erősödik! Gratulálok. :) Úgy látszik jön a pozitív hullám, remélem minél többen meglovagoljátok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!