Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2016-01-13 22:27:34

csöpszi 5 oldalt olvastam vissza és nem láttam:)
Vera7
2016-01-13 22:26:47

Hű, ez a fórum aztán tényleg pörög. :) Olyan kedves és pozitív itt mindenki, hogy már csak emiatt is megérte csatlakozni. :)

Dorka76, nem semmi tüneteket produkálsz! :) Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Nálam egyelőre semmi extra, cicifeszülés van az ovu utáni naptól kezdve, de ez már az előző ciklusban is így volt.

SzMZs, nekem is volt nyáron egy üres petezsákom... Furcsa, mert az első sokk és néhány sírós nap után elkezdtem a "jó oldalát" látni a dolognak, hogy biztosan oka volt, és ez is csak egy természetes jelenség, amit most van "szerencsém" átélni. De azért köszönöm, egyszer elég volt. :)
csöpszi
2016-01-13 22:21:15

BKATA de tettem :) csak mar jo nagy itt a forgalom szerintem 3 oldalt siman vissza kene olvasnod hogy lasd :) itt van
BKATA77
2016-01-13 22:19:44

Milyen érdekes amúgy én kisfiút szeretnék,pedig nekem is van már egy nagyon nagy fiam:)/persze ha kislány/ annak is nagyon örülnék.
Csak egészséges legyen
BKATA77
2016-01-13 22:16:37

Dorka nekem is este már ha mérem 37,2 és felett szokott lenni ovu utáni időszakban.Estére éri el a tetőpontot a hő. Nekem is nagyon meleg a kezem,ami máskor hideg. Na meg a lábam:)
BKATA77
2016-01-13 22:13:30

Üdv Heny és Vera a fórumban. Jó hogy gyarapodunk, a 2 csíkos tesztek is gyarapodásnak indultak:)

DTKata ez nagyon jó ez a görbe még mindig. Ne izgulj. Pihenj amennyit csak a szervezeted kíván.

csöpszi ma nem tettél fel görbét? :)

monika 80 veled mi újság? Úgy emlékszem legutoljára amikor írtál jó hírrel jöttél,hogy sikerült és babás lettél. Mi újság veled? Nem nagyon jársz és mesélsz hány hétben jársz...stb:)
Krisz27
2016-01-13 22:00:16

az én kis fiam ugyanilyen. Őt sem nagyon lehet babusgatni, nagy ritkán el lehet kapni. Akkor biztos nem lesz gond :)
Heny90
2016-01-13 21:40:35

:) igen mondhatni. A nagyobbik fiam " nem tervezett" baba lett. A kicsi meg 3 honap utan :)de egyikre sem keszultem ennyire :D most nagyon ugy erzem h en szeretnek megegy kis picurkat... lehet azert is mert Domi nem egy babusgatható kisfiú ő éli a sajat kis akaratat es csak akkor bujik puszizkodik ha neki van kedve :) ő ilyen tipus a nagyobbik gyerköcöm Dani meg már nagy. Neki meg mar talan ciki
Krisz27
2016-01-13 21:31:44

SzMZs: egy rugóra jár az agyunk :)
Krisz27
2016-01-13 21:30:38

Heny: ez nagyon jól hangzik :) Szerintem október óta már elég idő eltelt és biztos minden visszaállt az eredeti rendszerbe :) a másik két baba hamar összejött?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!