Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gratula Mónika :-) Egy babással többen lettünk :-)
Nevergiveup
2016-01-14 18:29:55
Hugery! Én előző ciklus közepe óta szedem a "varázscserjét", eddig csak annyi a tapasztalat, hogy a kapszula mindig keresztben megy le a torkomon, és megakad, majd megfulladok tőle :D, illetve megemelte az alaphőm, a ciklus eleje nálam nagyon magas lett, pedig ilyen sosem volt..:/ Remélem azért pozitív hatása is lesz, nagyon szurkolok neki!:)
Arivett! Köszi, hőm megvan :D, még szép..:D Nem túl magasan, főleg a ciklus első feléhez képest, de ez van. Voltam progit nézetni, most 42, 7 lett, ez továbbra sem rossz.:) Jövő csütörtökön meg megyek a dokimhoz (akkor lenne vagy lesz mensim éppen) konzultálni és megbeszélni, hogy mikor nézi meg a petevezetékeim. Bár a legjobb az lenne ha nem kellene már ránéznie..;)
Nevergiveup
2016-01-14 18:23:15
Mónika! Nagy nagy gratula!!!!:) Szurkolok, hogy következő alkalommal már lásson valamit a dokid!:)
Heny90
2016-01-14 18:16:33
Gratulálok Mónika!
Mónika82
2016-01-14 18:15:02
Sziasztok lányok!Ma voltam nőgyoszásznál valószínűleg terhes vagyok de még nem látott semmit csak még vastagodott méhnyálkahártyát ami 16mm-és két hét múlva kell vissza mennem!
Dorka76
2016-01-14 16:06:45
Én sem vagyok a helyzet magaslatán. Nagyon nyűgös vagyok,egyfolytában ég a hasam alja,van valami kis folyásom is. Arivett reméljük a babóca jelez :-) Csajok jövőhéten párunknak kiderül,hogy véget ér e a keserves várakozás vagy egy újabb reménykedős hónap jön e. :-)
csöpszi
2016-01-14 15:42:02
Arivett hatha azert nem ereztel meg ilyet mert most valami olyan tortenik odabent ami eddig meg nem... ;)
Nekem neha bele-beleszurkal hol a jobb hol a bal cicimbe... plusz egy keves kremes folyasom van... lehet hogy ez mar a nemvart jele... :(
Arivett07
2016-01-14 14:20:19
Képzeljètek éjszaka fájt a petefészkem, egy kb 10-15 percig, most megint érzem, de ilyen kis szurkálásokat. Eddig ovu után nem szokott. Remélem minden rendben odabent.
Arivett07
2016-01-14 14:18:32
Hugery én azt szedek. Bàrmikor elkezdheted szedni. Nekem azt mondták a biopatikában, hogy 6 hónapig lehet szedni, utána kis szünet+ akkor abba kell hagyni, ha összejön a baba. Nekem szuperul helyre tette a ciklusom.
hugery
2016-01-14 14:14:37
Barátcserje kapszulaként szedet valaki? Bármimor elkezdhető szedni? Nekem 32 napos a ciklusom. Azt vastam hatásos, de 3 hónapig szedni kell.