Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szirmaie
2016-01-27 11:00:23

Szia Jucus, Nekem most pont fordítva van, egy év türelmes várakozás után az orvos nekem azt mondta, hogy kezdjem el vezetni a hőgörbémet, és pár hónap után menjek vissza bemutatni. Tehát hogy csak utána vizsgálna ki tüzetesebben. Mert 1, hátha ez segít a jobb időzítésben, 2, ebből ki fog neki derülni, hogy mi lehet az esetleges bibi. Eddig egy olyan vérvételem volt, hogy direkt a ciklus 3. napján, ott minden teljesen ok volt.
Jucus88
2016-01-27 10:43:58

Sziasztok csajok!Egy éve vagyok tagja az oldalnak,azóta kisebb megszakítással vezetem a görbéimet,túl vagyok rengeteg vizsgálaton stb.Azokból ki is derült miért várat a babóca magára ennyi ideje,mindenkinek javaslom, hogy minél hamarabb vizsgáltassa ki magát rendesen és ha minden rendben csak utána vegye fel a várakozó állást és vezetgesse a görbéit ,mert ha vmi belső gond van akkor hiába a hőmérő és társai :/ De minden esetre örülök,hogy van ez oldal és az ember erőt és tud gyűjteni :) Szép napot mindenkinek! :)
Én ma így ..
Arivett07
2016-01-27 06:30:53

Zajlus most a tovàbbi hőidből kiderül.... De szerintem a gép nagyjából jó helyre lőtte be neked, a tegnapi is elég esèlyes az alacsony hő miatt. Mindenesetre ha volt lamúr, akkor abból baj nem lehet.
hugery
2016-01-26 23:38:17

Arivett nem 2, hanem 4 napos, a hő miatt kitakarta.
DtKata rendben leaz minden! Pihenj!
Zajlus
2016-01-26 22:52:31

Arivett07
Fogalmam sincs h volt e egyáltalán ovum továbbra is alacsony a höm.Épp érdekel reggel menyit fogok mérni.Most igy állok.
SzMZs
2016-01-26 17:32:39

Nagyjából visszaolvastam :)

Kata, én 2szer vetéltem, ilyen máj szerű darabokban távozott a nyálkahártya, DE!!! nekem iszonyatos görcsökkel járt és nem 1 db, hanem rendesen mintha pohárból öntöttem volna ki. Pihenj, amíg a petezsák ott van akármi kialakulhat belőle ;)

Holnapután minden kiderül :-*
DTKata
2016-01-26 17:02:53

Na haló!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem eddig. Aludtam sokat.
Tegnap délután óta egész mostanáig csak egy minimális barnázásom volt. Most ismét kisebb véres cucc. Próbálok nem aggódni és normálisnak tekinteni. De már csak 2 nap és minden kiderül! Fejlődünk-e vagy sem.

Annyiban javult a helyzet, hogy tegnap reggeltől délutánig piros vérzés volt. Most nem. Bizakodok! De fel kell készülnöm minden esetre!
Arivett07
2016-01-26 16:46:30

Csilla a következő napi hőidből kiderül. Mindenesetre egy ovu tesztet csinálj ma, hátha...
Arivett07
2016-01-26 16:45:07

DTKata mi van veled??? Ma nem láttam semmi bejegyzést tőled. Remélem minden rendben!?
Arivett07
2016-01-26 16:41:29

Hugery neked 2 napos a mensid?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!