Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ági41
2016-01-26 09:43:07

A labor a progeszteron miatt kellene, meg a hcg.
Ha jövő héten mész a dokihoz, addigra meglesz az eredmény, a doki eldönti, h kell-e progipótlás vagy sem.
Én csütörtökön megyek a Mensmentisbe az endokrinológushoz, azt az infót kaptam, hogy ő is fel tudja írni a progipótlást.
Ági41
2016-01-26 09:38:31

Fizetős laborba eltudsz menni?
A Centrumlabba. Nézd meg a honlapjukat.
Én a Mensmentisben voltam tegnap reggel vérvételen.
csöpszi
2016-01-26 09:35:07

budaorson lakom. eldontottem, elmegyek februar 4-en, az mar 29.nap a fogantatastol ahogy ismerem magam biztosan bannam ha kihagynam... Agi, labort en csak azert szerettem volna csinaltatni mert mindent tulaggodok... de amugy nem szokas ilyenkor meg szerintem, ha nincsen panasz. vagy tevedek?
Ági41
2016-01-26 09:18:48

Csöpszi, hol laksz?
Szerintem kell a labor.
Ági41
2016-01-26 09:17:52

Csöpszi, én 5+2 lehetek, vasárnap leszek 6 hetes.
Egy hónap múlva??????? Az sok... Én nem várnék addig.
A 6-ik héten hallható már a szívhang.
Krisz27
2016-01-26 09:17:26

Csöpszi: szerintem február 4-én menj, aztán mehetsz ehhez a dokihoz is ha hozzá szeretnél járni :)
csöpszi
2016-01-26 09:13:42

lanyok, voltam orvosnal, tudom korai de nem is vizsgalatot szerettem volna hanem labort. labor nem volt helyette megviszgalta doki kezzel meg huvelyi uh-val. mutatta a mehem, meg hogy ott lesz majd a baba, de most meg ennel tobbet nem igazan tud mondani. nincs semmi baj de meg koran van, jojjek vissza 1 HONAP MULVA... visszakerdeztem, 1 honap????
az nem sok???
nem mondtam neki hogy van idopontom mashova februar 4-re, mert most nem hozakodott elo azzal hogy nem vallal szulest, terhesgondozast, meg akihez mennek 4-en, o csak szivessegbol nezne meg, mert az egyik baratnom anyukaja, de ez nem fontos, csak most nem tudom mit csinaljak. hallgassaak ra es menjek 1 honap mulva hozza vagy menjek el a baratnom anyukajahoz februar 4-en?
ma elvileg 4+6 hetes vagyok, februar 4-en 6+1 leszek, amikorra hozza kaptam az idopontot 8+6 hetes leszek... nem tudom mitevo legyek....
ezen kivul meg annyit mondott hogy vigyazzak magamra, ne dohanyozzak, ne igyak alkholt, ne szedjek gyogyszereket... es szedjek tehesvitamint....
ez a mai gorbem...
csöpszi
2016-01-26 08:05:56

Ági nekem sincs rosszullét. Azt olvastam inkább az 5-6.héten kezdődik de valakinél egyáltalán nincs is. Fáradékonyság, néha mensi szerű alhasi fájdalom és fájó cicik... étvágytalanság. Ezen kívül nincs tünetem. Picit én is izgulok de szerintem ez természetes addig amíg nem tudja az ember hogy minden rendben van-e. :)
Eprike
2016-01-26 08:04:46

Sziasztok!

DKata, szorítok értetek kitartás!!!

Hugery jobbulást!

Mindenkinek jó egészséget ebben a csúnya időben :S

Ma így.
Ági41
2016-01-26 07:59:23

Csöpszi, neked van valamilyen rosszulléted? Pl. hányás, hányinger stb.
Én tegnap éreztem mensis görcsöket. Furcsa, hogy még nem émelygek.
Izgulok, hogy minden rendben van-e.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!