Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-01-28 08:43:23

Sziasztok! Olvaslak benneteket mindennap, de hozzászolni nem tudok. Mai hőm, remélem ovut megelőző szakaszba értem, tegnap negativ volt az ovu teszt. Megfázással itthon fogott a doki, nem tudom befolyásolja e az ovut. Csak vitaminokat eszek, folyamatosan szedem a barátcserjét, meglátjuk a 32-34 és 5-6 napos ciklusommal mit tesz. Legnap letörtem több hónapos a várakozás a kaáliba......az idő meg telik :(
Lányok kivel mi a helyzet? Csendes a fórum!!
Eprike
2016-01-28 07:13:04

Sziasztok!

Én ma így...Ha nem tudnám, hogy nem volt peteérésem, reménykednék...lassan telnek ezek a napok.

Kismamik remélem mindenki rendben van :)
Arivett07
2016-01-28 06:17:09

Sziasztok!!

DTKata hogy vagy?? BKata? Kismamik?
Nàlam új hónap...
annácska75
2016-01-27 20:19:06

Köszi Arivett!Hát nem használtuk ki a napot nem mertem!Előtte estét viszont igen!Remélem az elegendő lesz!
Arivett07
2016-01-27 19:45:39

Annácska nézd!!! Ez volt a neten:

Az ovulációt számos jel mutatja. A leggyakoribb és legjobban felhasználható jel a középidős fájdalom és vérzés. Természetesen ez is csak akkor középidős, ha a ciklus 28 napos, egyéb esetekben eltolódik, ezért helyes lenne ovulációs fájdalom és vérzés névvel illetni. A fájdalom rövid ideig tartó, néha erős, görcsös vagy késszúrásszerű, és nem tart egy napnál tovább. A vérzése egy-három napig tartó, többnyire a mensesnél jóval enyhébb, néha csak barnás maszat.
Oka az, hogy a tüsző megrepedése és a tüszőfolyadék kiömlése a hashártyára fájdalommal és kisebb hasűri vérzéssel járhat és a vér a petevezetőn át megjelenik a hüvelyben is. A középidős vérzés megjelenése tehát nagyon jó jel, mert jelzi, hogy van ovuláció és a petevezető átjárható. Ezt a napot kell "kihasználni", a vérzés ellenére is. Aki a vérzés miatt ilyenkor tartózkodó, az nagyon hatásos fogamzásgátlást alkalmaz.
annácska75
2016-01-27 19:37:14

Sziasztok!Olyan kérdésem volna hozzátok,hogy 4 nap menstruáció után volt még napokig barnázásom.Használok intim zuhanyt még a nőgyógyászom javasolta.Rendben el is múlt.Viszont tegnap délután újra volt nagyon minimális,de csak annyi,h éppen a wc papíron.Lehet-e összefüggésben a peteérésel?Ma reggelre megindultam fölfelé,legalább is remélem,h így marad ☺!Ma is tapasztaltam még kicsit ezt,de olyan rózsaszínes is volt.Az érdekelne volt már valakinek ilyesmi tapasztalata?
Arivett07
2016-01-27 19:14:53

Szia Kolibri! Neked elég alacsony az alaphőd. Nézzetél már pajzsmirigy működést?
Kolibri84
2016-01-27 17:28:45

En ma igy allok. Azt hiszem holnap uj fejezet nyilik uj remenyekkel.
Szerintetek mennyi a normalis alapho? Attol fuggoen hogy hol tortenik a meres mekkora elteres szokott lenni?

Jucus88
2016-01-27 11:48:55

Szirmaie ,hát természetes mindenki maga látja hogyan tovább. :) A saját tapasztalatomat szerettem volna megosztani hátha segítek..Nekem kettő évem ment erre ,hogy vártam, figyeltem, hőmérőztem stb. mert nekem is azt mondta a doki oooo fiatal vagyok még van idő.Meg persze érthető valahol mert a vizsgálatok sok sok pénzbe kerülnek,mert magán úton mész hogy ne kelljen több hónapot várni.De a mai helyzetemben nem várnék max egy évet és mennék.Hozzáteszem két év után mentem másik dokihoz és megkérdezte miért vártam eddig.Pikk pakk kiderült IR van amit kezelni kell :/ tehát ahány orvos annyi vélemény.Mindenesetre vannak még csodák :) tehát semmi sincs kizárva :)
Zajlus
2016-01-27 11:08:15

Arivett volt lamur.Probáljuk ugy h legalább minden másnap legyen lamur.Ma feljeb ugrot egy picit a hö .Remélem h 3-4 nap mulva már kiderül h megvolt e már az ovu.És akkor jön a várakozási idöszak amit nem nagyon szeretek,meg a reménykedés.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!