Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hugery, hajrá, miért tetetted későbbre az időpontod?
Kata, UH után gyere, izgulok értetek :-*
Csöpszi, nemsoká itt van neked is az uh ;)
Zajlus
2016-01-28 14:17:03
Sziasztok.Ki h van ma?
Én igy állok ami arra ad következtetést h megvolt az ovu.
hugery
2016-01-28 13:46:37
Most olvasom az előző írásom, a tb-s eljárásra kell hónapokat várni.... tegnap telefonáltam, és febr közepére mehettem volna, de átrakattam március elejére. Ugyhogy nem marad más mint a méregetés, reménykedés.
hugery
2016-01-28 13:42:22
Csöpszi drukkolok neked is!
Tegnap átgondoltam, kértem a kaáliba időpontot, márc első hetében megyek, addig fogynom kellene jó sokat, 10kg-ot legalább, de azóta minden maradék édességet falok, ha elfogy nem veszek és nem lesz itthon. Félek a fájdalomtól, de nincs más megoldás, azt az 5 lehetőséget ki kell használni. Reggel lemértem mennyi 20 g szénhidrát, 6 pupos teáskanál zabpehely ( én szeretem forró vizzel leöntöm). Holnapra meglesz a tsh eredményem.
Sziasztok!
csöpszi
2016-01-28 13:10:01
sziasztok!
araszol az idő.. már, (vagy inkább még?) a 22.dpo-n vagyok, hasfeszülés, de már csak ritkán, nagyon enyhén fordul elő, főleg este mikor van rá időm hogy figyeljem magam... fáradékonyság, cici fájdalom, sűrű pisilés, néha rám törő farkaséhség, kaja és szagundor :)
még egy hét az ultrahangig... nagyon izgatottak vagyunk, rettenetesen várjuk... a hőmet továbbra is mérem, sok változást nem mutat...
drukkolok Nektek továbbra is!
DTKata mindenképp írd meg mit mondott a doki! szorítok értetek, hogy minden rendben legyen!
hugery
2016-01-28 09:30:47
Bocsi, lefagyott elküldte párszor.
DTKata remélem rendben lesz veled minden! Most ujra lefagyott:(
hugery
2016-01-28 09:16:37
Bocsi, lefagyott elküldte párszor.
DTKata remélem rendben lesz veled minden!
hugery
2016-01-28 08:59:21
Sziasztok! Olvaslak benneteket mindennap, de hozzászolni nem tudok. Mai hőm, remélem ovut megelőző szakaszba értem, tegnap negativ volt az ovu teszt. Megfázással itthon fogott a doki, nem tudom befolyásolja e az ovut. Csak vitaminokat eszek, folyamatosan szedem a barátcserjét, meglátjuk a 32-34 és 5-6 napos ciklusommal mit tesz. Legnap letörtem több hónapos a várakozás a kaáliba......az idő meg telik :(
Lányok kivel mi a helyzet? Csendes a fórum!!
DTKata
2016-01-28 08:52:14
Hugery én is így vagyok.. olvasom minden nap, mert érdekel kivel mi történik, csak sokszor nem tudok választ adni a kérdésekre. ☺
Arivett aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Már vérzés nincs, csak barnázás.
Ma délután 4kor doki, remélem nőtt a picike ès okosabbak leszünk, mert ha tovább kell várnom megőrülök!!!
A hőm fent van, de azt olvastam, hogy nem biztos hogy változik ha baj van.
hugery
2016-01-28 08:51:24
Sziasztok! Olvaslak benneteket mindennap, de hozzászolni nem tudok. Mai hőm, remélem ovut megelőző szakaszba értem, tegnap negativ volt az ovu teszt. Megfázással itthon fogott a doki, nem tudom befolyásolja e az ovut. Csak vitaminokat eszek, folyamatosan szedem a barátcserjét, meglátjuk a 32-34 és 5-6 napos ciklusommal mit tesz. Legnap letörtem több hónapos a várakozás a kaáliba......az idő meg telik :(
Lányok kivel mi a helyzet? Csendes a fórum!!
Hugery, hajrá, miért tetetted későbbre az időpontod?
Kata, UH után gyere, izgulok értetek :-*
Csöpszi, nemsoká itt van neked is az uh ;)