Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DTKata, ügyes kis maszat, növekedjen továbbra is szépen :) Mikor lett pozitív a teszted először?
Lehet, hogy 5.-én volt ovud mondjuk?
Mónika, szupi, várjuk a következő uh-t ;)
csöpszi
2016-01-28 19:57:09
DTKata ez annyira csodas! Szuper nagyon orulok nektek!!! :))) nagyon drukkoltam hogy minden rendben legyen!!! Nagyon vigyazz magatokra!
Monika 2 het mulva nar biztosan less szivhang is, drukkolok nagyon! :)
Jaj en uis ugy szeretnem majd hallani a kis pindurka szivhangjat... DTKata neked ez most akkor kb hanyadik dpo volt?
Remelem velunk is minden rendben, bar a tuneteim meg az eros tesztjeim, magas hom megvan ugyhogy remelem novoget a picike es jol erzi magat idebent :)
Nagy drukk es kitartas mindenkinek lanyok!!!!
Arivett07
2016-01-28 19:44:35
DTKata ez szuper!!!! Mónika, csöpszi ti is vigyàzzatok magatokra!
Nevergiveup te holnap mész, ugye? Majd írj mi volt!
Nevergiveup
2016-01-28 18:58:09
Mónika, szuper, várjuk majd a szívhangos híreket!:)
DTKata, nagyon örülök Nektek, nem csoda, ha sírtál, gondolom nagy kő esett le....:)
El sem tudom képzelni milyen érzés lehet szívhangot hallani....bárcsak bárcsak Mindenkinek sikerülne itt hamarosan!!!:)
Mónika82
2016-01-28 18:54:27
Viszont neked is.
Eprike
2016-01-28 18:46:53
DTKata Nagyon szuper hírek :) Kitartás és jó egészséget :) Növögessen a pindurka :)
Monika neked is jó egészséget és jó fejlődést :D
Mónika82
2016-01-28 18:26:29
Sziasztok. Ma voltam nőgyoszásznál aszt mondta 6 hetes terhes vagyok 11mm -es petezsák 2 hét múlva kell vissza mennem addigra remélhetőleg lesz sziv hang is.
DTKata
2016-01-28 18:09:22
Sziasztok!!
Ahogy bementem a dokim egyből kérdezte, mi a helyzet? Mondtam, hogy elmúlt a vérzés, már csak barnázgatok.
Egyből mutatta feküdjek le, Uh.
Szokásos kellemetlen rész. De aztán előbukkant Ő!!! Láthatóan nőtt a kicsi pöttyöm!
Aztán még egy csodás pillanat, a szíve dobogott! :-)))) annyira elkezdtem sírni...hogy meg sem tudtam szólalni!
A doktor azt mondta, hogy Ő egy igazi CSODA, mert hétfőn mikor látta hogyan vérzek.. nem sok esélyt adott nekünk és most teljesen megvolt lepve, hogy így alakult, de ezek szerint nagyon kapaszkodik és élni szeretne a "kis csomóm". :-)
Kaptam Rutascorbint 3x2 Magnerot 3x2. Utrogestan továbbra is 2x2, mondta, hogy újra hüvelyen mert jobban felszívódik. De én inkább várnék még teljesen tünet mentes vagyok.
Még nincs egész 4 mm picipötty doki szerint később volt ovum és csak 5 hetes lehetek. A vérzés pedig azért volt, mert nem ágyazódott be rendesen. De hála az égnek így jól alakult minden!
Pihenek sokat és vigyázok most már tényleg magunkra!:-)
SzMZs
2016-01-28 16:28:36
Ja, így érthető :)
hugery
2016-01-28 16:27:35
Márc első hte középidő lesz, legalább láthatja uh-n a helyzetet.
Lehet, hogy 5.-én volt ovud mondjuk?
Mónika, szupi, várjuk a következő uh-t ;)