Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bkata te hogy állsz? Nem látom a görbéd.
Én lassan új hónapot kezdek, szerintem holnap.
Arivett07
2016-01-26 06:16:48
DTKata hogy vagy??????
Csilla84
2016-01-25 22:50:14
Kata szoritok nektrk!En ma voltam vervetelen.progit neznek meg ths-t.kivancsian varom az eredmenyt mert pe korul belazasodtam es az ovu teszt vegig negativat mutatott ebben a honapban.:(remelem kov honapban sikerul es az eredmenyek is jok lesznek.Sajnos egy baba elment 3honapja de bizakodom hogy hamarosan jon a mi babank is ahogy nektek is csajok! :)
csöpszi
2016-01-25 21:44:32
En ma vagyok 4+5 tehat holnap meg 5 hetes sem leszek. Masik dokihoz megyek uh-ra mint akihez eddig jartam mert kiderult hogy o nem vallal mar terhesgondozast. Az ujtol kertem idopontot februar 4-en lesz az uh 6+1-en. Viszont azert felhivtam a regit ma hogy pozitiv lett a tesztem, kerdezte mikor volt umc elso napja mondtam dec23, mondta menjek be holnap. Meglovagolom es csinaltatok egy labort hogy lassuk minden hormon jo-e. Viszont uh-t meg nem szeretnek ugysem latszodna semmi, meg hat amugy is van idopontom az uj helyre. Szeribtetek van ilyen h megkerem h ne ultrahangozzon?
Ági41
2016-01-25 21:39:28
Csöpszi, 5 hetes lehetek. A labor más miatt kellett, még tavaly november közepén írta fel az endodoki. A múlt héten még 2 vizsgálatot beletettek: a HCG-t és a progeszteront.
Nődokihoz február 9-re van időpontom. Sajnos jövő hét második felén szabin lesz. Holnap megpróbálom az MM-t visszahívni, hátha tud fogadni a jövő hét elején.
hugery
2016-01-25 21:22:57
Ági41 és kismamik pihenjetek!! Megy a drukk mindenkinek!
Én most estére nagyon benáthásodtam :(
Kira84
2016-01-25 21:18:15
Sziasztok lányok.
Már elég régóta az oldalon vagyok,(öreg motoros)
Velem megtörtént már minden amitől egy nő félhet sajnos,legutóbb 7-hónapja vetéltem el. Most viszont újult erővel újra belevágok és nem kesergek tovább a múlton. Kívánok mindenkinek mihamarabbi babásodást.
Nekem most elég fura görbém,
Nem tudom eldönteni volt e már pém,szerintetek?
csöpszi
2016-01-25 21:15:43
Agi! Te hany hetes vagy? Csak laborra mentel? Vagy neztek uh-t is? En is megyek holnap, de meg nem tudom mi lesz...
Ági41
2016-01-25 21:07:24
DTKata! Minden rendben lesz. Szorítok.
Holnaptól én is táppénzen vagyok.
Ma reggel voltam laborban, délutánra meg lett az eredmény.
Én lassan új hónapot kezdek, szerintem holnap.