Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2016-02-04 12:07:24

Sziasztok lányok.
Az ovut még mindig nem rakta be,lehet nem is volt v nem repedt meg a tüsző talán azért ilyen a görbém,menszinek meg semmi jele...
Zajlus
2016-02-04 10:18:59

Sziasztok lányok..
Sajnálom h a párod nem lesz itthon lehet majd a kövi hónapban.
Én most igy állok még 6-7 nap van hátra,nem vagyok benne biztos h honan,melyik naptol kell számolnpom az 1dpo napot.
Vera7
2016-02-04 09:32:16

Jó reggelt lányok!
Hugery, hihetetlen, mekkora különbségeid vannak egyik napról a másikra!
Ez az utóbbi pár nap tényleg ovu-gyanús, remélem, az lesz! :) Csak ugorjon még holnap is egy jó nagyot felfelé. :)
Arivett, ez rossz így. :( Nálunk is úgy volt eredetileg, hogy pont az ovus héten nem lesz itthon apa, de az utolsó pillanatban lefújták az utat, úgyhogy most nyaggathatom. :) Persze ez még semmit sem jelent... :(
Remélem, a jövő hónapban már kéznél lesz a párod! Most pedig legalább nyugodtan, izgalom nélkül végigkövethetsz egy sima ciklust, biztosan az is tanulságos, én is így terveztem eredetileg ezt a hónapot.
Dorka, pacsizhatunk! :) Tegnap már nekem is határozott volt a második csík, de még negatív. Most az előbb pedig erős pozitív. (nekem mindig délelőtt a legerősebb). Szóval apa, reszkess! :)
hugery
2016-02-04 08:38:59

Sziasztok! A mai hőm, talán beindul valami, eléggé cikk cakkos.
Arivett07
2016-02-04 06:27:30

Dorka :-)))) hajrá! Mariann ez így elég bíztató, maradj itt fent jó sokáig!!!
Én ma így àllok... Sajnos ebben a hónapban sem lesz baba, mert a leendő apuka nem tud hazajönni, csak ovu utáni héten :-((( De legalább látom pár napot.
mariann81
2016-02-04 06:20:58

Hello Lanyok. Így állok ma.... reménykedem
Dorka76
2016-02-03 22:46:20

húha lányok most csináltam meg a napi ovu tesztet és kezd erősödni. Holnap elkapom apát egy menetre ha piros hó esik az égből akkor is :) na meg még pár napig nem hagyom pihenni ;)
Dorka76
2016-02-03 22:35:22

Veraa semmi baj :) Nem tudhattad, hogy nálam ez lesz. Egyébként nagyon sok jót olvastam róla, de én azok közé tartozom akiknek nem jó. :) Azt is olvastam, hogy azoknak használ akiknek szabálytalan a ciklusa, szóval lehet nekem azért zavart be, mert nekem a ciklusommal semmi bajom nem volt. Tudom csak jót akartál :) Remélem jót mutat a görbéd és sikeresek lesztek a hónapban :)
Krisz27
2016-02-03 19:44:03

:) Igen jól vagyok. Telik az idő, júli 18-ra vagyok kiírva :) már 16 hetesek vagyunk, pedig szinte tegnap volt a pozitív teszt. :)
hugery
2016-02-03 18:00:45

Krisz köszi, nem szomorkodom! Te jól vagy?? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!