Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-01-17 07:03:42

Lányok!
a görbém alapján nyoma sincs egyelőre tüszőrepedésnek szerintetek kezdjem ma vagy holnap a palástot vagy ma még menjen a málnalevél?
Jozsa85
2020-01-17 06:08:11

Szia Edit!
Csak 12. napon nezik az Uh-t hetfon.Ezert lh tesztelek meg homerozok is.Most 2 naponta vagy naponta legyunk egyutt szted?Elvileg nincs gond ferfi reszrol.
GőVica34
2020-01-16 21:33:18

Tedit szívből gratulálok! Nagyon szép nevet választottatok!
TEdit87
2020-01-16 21:14:27

Sziasztok!
Sajnos jó ideje nem tudtalak követni benneteket, de szívből remélem mindenkinek jól és pozitív irányba alakultak/alakulnak a dolgai. Annak ellenére, hogy rég nem jártam itt (nem is tudom már mikor helyzet jelentettem utoljára), gondoltam rátok nagyon sokszor. Velem minden rendben alakult, visszagondolva iszonyatos gyorsasággal telt a várandósságom. A kezdeti nehézségek ellenére csodálatos időszak volt. Végül 37+1.napon, 2019.december 18-án úgy döntött a kislányunk, hogy ő bizony nem várja meg a január elejét, mindenképpen karácsonyi ajándék szeretne lenni a családnak. Így hát villámgyorsasággal és ügyesen megszületett, 47 cm-rel és 2990 grammal. A Dorina nevet választottuk a mi kis hajas babánknak, aki az óta már 4 hetes lett.
Edit90
2020-01-16 18:43:44

Sziasztok!
Sziszi: A facebook csoportban vissza tudod nézni az én tesztjeimet, nekem is nagyon hamar nagyon erősen mutatták a tesztek.A 12.dpo-n már erősebb volt a csíkom, mint a kontrol a Predictor teszten. És hát ugye ikrek...Na de lehetett esetleg egy-két nappal hamarabb ovud, mint ahogy számítottál rá :) Vigyázz magadra, pihenj sokat :)
Józsa: Nekem is pont ilyen nyugis volt a görbém, amíg szedtem a tablettát. Semmi mellékhatás? Örülj neki. Nekem szörnyű hőhullámaim voltak tőle. Az ovut is sokkal jobban megéreztem, nem is kellett ovuteszt hozzá :D Mikor lesz ultrahang?
Meliko: Pihenj, amennyit tudsz, és próbálj meg pozitív maradni :)
Dorina: Nagyon ígéretes hullámvasút, nekem a sikeres hónapban ment fel a 6.dpo-n 37fölé a hő.Előtte sosem, csak ott maradt szinte a ciklus végéig 37-en,vagy 36,9-en. Szurkolok nagyon :)
Lion: Micsoda ugrás, nagyon szép :) Szurkolok nagyon!
Velem eddig minden oké.Most vasárnap megyek újra a dokihoz, hogy megtudjuk, hogy ketten vannak e még. A reggeli rosszullétek egyáltalán nem reggel vannak, hanem kb 11től este lefekvésig. Ha folyton eszegetek kicsi adagokat, akkor sokkal elviselhetőbb. A folytonos kimerültség megvan azóta is, és bejött egy kis szédülés is. A héten már kevesebbet dolgoztam, próbálok sokat pihenni. Nagyon izgulok a vasárnap miatt, de persze várom is nagyon :)
Sziszi259
2020-01-16 16:20:35

Köszönöm szépen Lion! :) látom azért nálad sem alakulnak rosszul a dolgok ;)
doriana
2020-01-16 10:07:27

úúú Lion, de gyönyörű ez az emelkedés!
Lion86
2020-01-16 08:59:40

Hú, Sziszi ez nagyon szép :) Most már sikerülnie kell, szorítok, hogy most minden jól alakuljon.

Nekem nem tette be, pedig nem akartam már mérni egy pár napig...
Jozsa85
2020-01-16 08:07:47

Koszi Erikasz!
Most vettem be az utolso clostyt.Szep egyenletes a gorbem.
Sziszi259
2020-01-16 07:50:50

Nagyon szépen köszönöm Erikasz! :) minden jót kívánok neked is!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!