Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hugery, tényleg csendes a fórum. A te görbéd viszont egyre érdekesebb! Nem
szoktàl így ugrálni ha jól emlékszem. Az enyém elég uncsi, húzom a vonalzót.
Arivett07
2016-02-05 06:48:10
Csöpszi nyugi!!! Minden rendben lesz!!! Pozitívan! Tudod?!?!
Arivett07
2016-02-05 06:47:23
Mariann :-)))) Még ha 2 nap ilyen magasan leszel, nyugodtan tesztelhetsz :-)
mariann81
2016-02-05 06:17:50
Csöpszi, nyugi, minden rendben lesz. Túl korán mentél. Gondolj arra, hogy a hő magas és vérzés nincs. Csak pozitívan :)
Én így állok ma reggel. ... Újabb nap a reményre. Eddigi ciklusaim 25 naposak voltak...
csöpszi
2016-02-05 05:55:33
Jo reggelt! Alig aludtam ejjel... probalok bizni, remenykedni hogy minden rendben lesz de hallottam mar ilyet is olyat is... januar 8-i homet kivettem anno, most visszatettem. Az egy remenyseg hogy ha tenyleg akkor volt ovu akkor meg nem voltam 6 hetes a tegnapi uh-n... hatha... megyek vervetelre... sziasztok
hugery
2016-02-05 05:32:21
Csendes a fórum! :( kivel mi a helyzet ? Két hét múlva vizsgázom, a stresz rányomja a bélyegét a görbémre :(
Sziasztok!
Arivett07
2016-02-04 22:06:12
DTKata aztaaaa, akkor nem unatkoztat a picuri már most! Kitartás, és pihenj sokat!
hugery
2016-02-04 21:43:17
DKata pihenj!
Vera7
2016-02-04 20:36:06
Hű Kata, nem semmi kezdés!
De a hányinger azt jelzi, hogy jó erősen kapaszkodik az a kis csöppség! :)
Vigyázz magatokra, minden rendben lesz, még ha rögös is az út!
Sokan szorítunk itt nektek! :)
DTKata
2016-02-04 20:28:56
Sziasztok!
Sokat pihentem a napokban. Kedden bevitt a mentő a kórházba.
Vasárnap felkeltem jött rókakoma. Aztán annyi volt. Napközben jó étvágyom volt.
Hétfőn felkeltem ismét jött rókakoma de nem akart elmenni és 24 órán keresztül hánytam, nem aludtam semmit. :-(
Bementem a háziorvoshoz mondtam mi történt plusz a vérezgetést. Egyből vetélés vagy méhen kívüli terhesség. Kórház.
Megvizsgált a doki, csak barnázást látott már, UH pedig megmutatták a 8mm CRL-es kis babszememet akinek vert a szíve. Viszont a méhemen látták a bevérzések nyomait. De azt mondták felszívódik, legalább már ezt is tudjuk. Vizeletmintát is kellett leadnom, aceton 1 + lett. Kaptam 2 adag infúziót és hazaengedtek.
Elég eseménydús a terhességem és ez a kis csöppség már most szórakozik velünk. De nem baj csak erősödjön. Viszont most nem tudom mikor menjek dokihoz mert már 5 UH volt hüvelyi. Várnom kellene vagy 5 hetet. Vagy felhívni az új dokit és vele egyeztetni mit gondol.
szoktàl így ugrálni ha jól emlékszem. Az enyém elég uncsi, húzom a vonalzót.