Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kolibri köszi :-))))
Én úgy olvastam, hogy 2 naponta az ideális.
Kolibri84
2016-02-12 07:09:03
Arivett, szoritok hogy kitolodjon :)))
Nekem ebben a honapban jobban jon ki, ugyanis hetkoznap más varosban vagyunk :)
Hulye kerdes, de szerintetek hogyan 'idozitsem' a dolgot? Ma es vasarnap? Vagy mindennap a biztonsag kedveert? :D
Ilyet is olyat is olvastam.
Kolibri84
2016-02-12 07:04:17
Csopszi gondolok ratok!
En ma igy allok. Tegnap delutan mar megvolt a pozitiv ovuteszt, de meg nincsenek szokvanyos tunetek (tojcsi, szuras, derekfajas)...
Meglatjuk mi sul ki belole.
Arivett07
2016-02-12 06:25:13
Sziasztok! Csöpszi gyere majd a JÓ hírekkel!!!!
Én ma így állok, egyenlőre nincs ovu tünet. Remélem hétfőig kihúzom, es a leendő apuka haza tud jönni :-)
Nevergiveup
2016-02-12 05:58:10
Csöpszi! Nem is tudok mit írni! Nagyon sajnálom!!!:( De ha van még egy kis remény, akkor bízni kell benne....
Tsibe
2016-02-11 19:36:09
Sziasztok! Még én is itt vagyok a "régiek" közül. Sajna mi is lombik előtt állunk...
Egyébként 1,5 éve próbálkozunk. 8 hónap után mentünk kivizsgálásra, nagyjából azonnal kiderült, h lombik lesz, annyira rosszak a férjem eredményei. Próbálkoztunk vitaminokkal, de hiába... most már igyekszünk a lehető legpozitívabbak lenni :)
Nekem is volt átjárhatóságim, az uh-os változat. Nem volt kellemes, de kibírható. Utána viszont nagyon görcsöltem. Klassz lett volna előre tudni, h jól jöhet előtte a fájdalomcsillapító :) de mondta a doki, h a legtöbben rosszul viselik.
A Kaáliban beszèlgettem egy csajjal, ő tb-re csináltatta a röntgenes verziót. Bódították, úh nem érzett semmit. Utána sem. Mázlista :)
Archangel85
2016-02-11 18:52:05
Neeem dehogy altatnak. Átjárható voltam.
Hugery 8 év? Ohh az hosszú idő. :(
Arivett07
2016-02-11 18:51:39
Hugery! Meg volt a 6 óra alvásod? Mert szerintem az ébredési hődet írd be. Ha meg volt a 6 óra, azt írd amit a hőmérő mutat. Legalábbis szerintem. Aztán lehet ez hülyeség.
Eprike
2016-02-11 17:03:08
Renáta, először csak szimpla nőgyógyászati vizsgálaton voltam, de ott nem foglalkoztak velem... mi meg nem sürgettük, mert fiatalok vagyunk.. Múlt év elején eldöntöttük, hogy ha év végéig nem sikerül akkor irány nagyobb kivizsgálás. Nyaralást terveztünk elfoglaltak voltunk és hopp terhes lettem... ikrekkel... Sajnos nem maradtak velünk :( Ezután illetve azóta nem állt helyre nálam semmi rendesen és kiderül pajzsmirigy alulműködésem is van magas TSH és AntiTPO, azóta ez lejjebb lett tornázva közbe magán laborra járkáltam nézettem IR-t az se a legjobb így diétázom, D-vitamin szintem kórosan alacsony így azt szedek minden nap, és végre eljutottam magán nődokihoz aki alaposan megvizsgált és most elküldött hormonsorra, mert kiderült, hogy nincs peteérésem. Ez nagy valószínűséggel a terhességem óta. Most bizakodom, hamarosan kiderül milyen hormonok csúsztak el.
Doki addig mozgást, diétát, D-vitamint folsavat és inofolicot javasolt. Belül minden rendben cisztáim sincsenek. Lombik meg ilyesmi... azzal még várunk :)
Legutóbb is akkor lettem terhes mikor elkezdtem diétázni. És telitalálatunk volt, mert egy alkalomból jött össze. :) Hiszek benne, hogy ennyi csak a gond, és ha lesz peteérésem akkor talán nyárra megint lehet odabent valaki vagy akár több kis valaki is :)
Ági41
2016-02-11 16:39:54
Renata, én tavaly november végén voltam az átjárhatósági vizsgálaton. Én a kontrasztanyagos vizsgálaton voltam, kb.10 perc volt, egyáltalán nem fájt, olyan feszülős érzésem volt. A vizsgálat előtt 30 perccel bevettem egy Algoflex M-et.
Átjárható vagyok.
Én úgy olvastam, hogy 2 naponta az ideális.