Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vera7
2016-02-12 09:41:16

Arivett, csak tartogasd azt a petécskét még vagy 3 napig! Szorítok! :)
Nekem reggelre visszament a a hőm a "helyére", ami persze még semmit sem jelent. :)
Vera7
2016-02-12 09:36:43

Renáta. :( Pedig a 13. dpo-ig olyan szépen fent volt a hőd! Na majd a következő ciklusban! :)
Encsiga, a hőd gyönyörűen mutatja az ovut. Remélem, a gyógyszer nem kavar be. Nem gondolnám, hogy feltétlenül gondot okoz a Rubophen, elvégre egy vény nélkül kapható gyógyszer... Ja, és most olvastam utána, paracetamol a hatóanyaga. :) Szóval akkor semmi gond! :)
Vera7
2016-02-12 09:28:36

Jó reggelt lányok!
Csöpszi, nagyon sajnálom! :( Nyáron én is átéltem ugyanezt, úgyhogy tudom, milyen. :( Nem tehetsz mást, mint hogy elengeded. :( De meglásd, hamarosan ott fog kapaszkodni benned erősen az a kis emberke, akit a sors Nektek szánt. Kitartás, gondolunk Rád!
Krisz27
2016-02-12 09:20:59

CSöpszi: Nagyon sajnálom. Mit is lehet ilyenkor mondani, légy erős, kitartás. Szomorkodj egy picit, utána tessék sok pozitív energiát gyűjteni és meglátod gyorsan sikerül újra a baba és akkor minden rendben lesz!
Encsiga
2016-02-12 09:16:20

Kicsifény! Köszönöm a választ. És nagyon örülök a jó híreidnek! Sajnos 3 napig szedtem a Rinathiol cold-ot ami ugyan ez a hatóanyag. Férjem szedte nemrég ugyan ezekre a tünetekre csak eltüntette a betegtájékoztatót én meg szedtem míg el nem fogyott aztán tegnap mentem patikába és a rubofen betegtájékoztatóját olvastam hazafelé és kicsit kétségbeestem. Gondoljátok hogy most emiatt ha sikerült a pici nem marad meg?
Kicsifény
2016-02-12 09:07:15

Encsiga, terhesség alatt és lehet hogy jobb, ha már előtte is csak paracetamol tartalmú gyógyszereket szedsz. Ilyen a Kék panadol. Meg van még egy, aminek a hatóanyaga ugyanaz, csak olcsóbb,mint a Panadol, vakami D betűs, ha kéred megnézem neked otthon és megírom.

Csöpszi nagyon sajnálom. :-(

Én is kórházban kezdtem ma, mert este és reggel volt kis vérzés. Szerencsére minden rendben, az utrogestant felemelte a doki, de azt mondta, élhetem a mindennapjaimat. Képzeljétek, már dobogott a szíve! :-) Két doki is megnézte.
Ettől függetlenül parázok rendesen, de próbálok nem agyalni.
Csöpszi ne haragudj, hogy örömködök, együttérzek veled.
Renata1989
2016-02-12 09:03:27

Csöpszi nagyon sajnálom,légy erős!
Nekem ugy néz ki ma megjött :( :( Már megint! Egy nappal elobb...
Encsiga
2016-02-12 08:36:55

Csöpszi nagyon sajnálom! Pedig annyit gondoltam rád! Légy erős és a következő sikerül majd.

Mi ma itt tartunk. Pár napja elkapott valami influenza szerű nyavalya, amire kaptam rubophen-t (lázam, hőemelkedésem nincsí9 sajnos a betegtájékoztatóban azt írják hogy nincs jó hatással a fogamzóképességre. Most emiatt kicsit izgulunk, mert végre időben sikerült jól elcsípnunk az ovum előtti alkalmakat, erre most ez jön közbe. Van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban?
mariann81
2016-02-12 08:11:42

Csöpszi nagyon sajnálom. Légy erős! :(
csöpszi
2016-02-12 08:06:46

Sziasztok!
Koszonom a biztatast, voltam uh-n, missed abortion.
Varom az orvosom. :'(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!