Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vera7
2016-02-12 12:19:40

Csöpszi, adtak valamilyen tanácsot, hogy mit érdemes csinálni ebben az egy hétben? Vagy csak a várakozás? :(
Jó szívvel tanácsolom Neked az Aviva pánik-gyakorlatot. Ha helyesen csinálod, segít megindítani a méh kiürülését. Google keresőben találsz részletes leírást. Ha van hozzá erőd és bátorságod, érdemes kipróbálni. (Személyes tapasztalatból mondom.)
Sok erőt kívánok Neked! Hamarosan túl leszel ezen az egészen, és újult erővel minden szépen sikerülni fog, majd meglátod! :)
Encsiga
2016-02-12 12:19:15

De jó Krisz! Gratulálok a babátokhoz! Remélem mi is hamarosan babásodunk. Most nagyon reménykedünk mert sikerült jó időpontokat elcsípnünk épp az ovu előtt. Én egyelőre csak hőgörbét vezetek, mást még nem próbáltam. Tesóm a méhpempőre esküszik, de ezt a hónapot még megvárjuk mielőtt bármibe belefognánk hátha megy magától is a hőgörbével. :)
Krisz27
2016-02-12 11:48:20

Encsiga: Én 30 éves vagyok. Már van egy két éves kisfiam, és úton van a kisöccse aki most 17 hetes. Mind a két esetben a 4. hónap lett a sikeres. Ovu után palástfű teát ittam mind a két esetben, de csak a sikeres hónapokban. Én ennek tulajdonítom a sikert de ez lehet csak a véletlen műve. :) Ja és hőmet is itt vezettem, nekem sokat segített ez az oldal és a fórum is :)
Csatolom a terhes görbémet :)
Eprike
2016-02-12 10:27:34

Csöpszi sajnálom, hogy végül így alakult :( Rossz ezt átélni tudom én is jól :(

De amint túl leszel a dolgokon csak előre és pozitívan!

Egy kis bíztatás: Kedves ismerősöm, sajnálatosan elvesztette a babáját 10 nappal szülés előtt :( DE neki ugye az a bizonyos 6 hónap volt előírva. Egy hónapot adott magának utána teljes erővel pozitívan állt mindenhez. És amint letelt a 6 hónap ami alatt egészségesen étkezett terhes vitamint szedett, első próbálkozásra összejött nekik a kis angyaluk :)

Bízz a jóban és csak pozitívan!
csöpszi
2016-02-12 10:09:22

Koszonom lanyok!
Kaptam egy hetet hatha sikerul magatol kilokodnie, penteken megyek vissza ha addig nem fejezodik be akkor mutet.
Nagyon nehez elhinnem hogy most mindent meg kell probalnom megtenni azert hogy elmenjen az akire ennyire vagytunk es szerettunk az elso pillanat ota, holott tudom hogy mar nincs vagy soha nem is volt talan... mert nem lattuk ot.
Orulok a babasoknak! Kicsifeny egyaltalan nem haragszom Rad! Vigyazz magatokra!
Egy dolog biztos. Megtanultam hogy a pozitiv terhessegi teszt onmagaban meg nem garancia a babara... tul koran orultunk... legkozelebb mashogy lesz.
Vera7
2016-02-12 09:59:44

Dorka, ez szuper! :) Hajrá! :)
Krisz, én is beleolvastam, nagyon érdekes cikk!
Encsiga, én kb. egy hónapja csatlakoztam, de szinte függő is lettem azóta, olyan kedves itt mindenki. :)
Encsiga
2016-02-12 09:53:19

Krisz27! Nagyon köszönöm a cikket! Elolvastam és nagyon hasznos volt! Nagyon jó végre olyan közösséghez tartozni, ahol így figyelünk egymásra! Nagyon hálás vagyok nektek! Krisz27 Ti mióta próbálkoztok? Lehet hogy már írtad, csak nemrég vagyok itt és még nem láttam tőled bejegyzést magadról.
Dorka76
2016-02-12 09:52:20

Jó reggelt lányok :) Tegnap dolgoztam így csak most reggel olvasgattan vissza,hogy mik történtek. wow hát jó eseménydús volt az elmúlt két nap is.

Csöpszi nagyon sajnálom :( Fel a fejjel mind szorítunk neked. Minden rendben lesz.

Babásaink jól vannak hála istennek :)
Vera igazad lett :) Ma reggel így állok és betette jó helyre az ovumat :)
Encsiga
2016-02-12 09:42:34

Nagyon köszönöm Vera7 a választ! Most kicsit megnyugtattál. :) Csak a betegtájékoztató írta kimondottan a terhességet, meg a tervezést és kicsik kétségbeestünk. :) Nincs mit tenni várjuk a nem várt idejét és a két csíkocskát. :) Köszönöm!
Krisz27
2016-02-12 09:41:23

Encsiga: ha lesz időd, olvasd el ezt a cikket :) Hátha megnyugtat
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/terhesseg-gyogyszer

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!