Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szép estet csajok˘! Tudom nem ide tartozó téma de ki hallott a Baratcserje kapszuláról? Kinek mi a véleménye róla? Hatásos lehet? :) Komolyan mondom,már nem tudom mit kellene szedni hogy segitsen a teherbeesésben! :)
Encsiga
2016-02-12 18:33:46
Vera bízzunk a legjobbakban, összejön a bébi és kitoljuk még a portfóliót hátha eltörlik. ;) :D
Anitacool
2016-02-12 18:21:27
Csöpszi nagyon sajnálom, tudom, min mész keresztül. 2014 karácsonykor élő terhességem szakadt meg valami miatt, ott két kis magzatot veszítettem el egy csapásra. Én hónapokig nem tudtam kiheverni, kívánom, hogy te előbb fel tudd dolgozni. :-( De egy éven belül velünk újra megtörtént a csoda, és egy gyönyörű, egészséges kisfiút várunk! Hidd el, eljön még ez az idő is! De most ezen túl kell lenned gyorsan.
Kicsifény neked viszont szívből gratulálok és kívánok problémamentes babavárást! Nagyon örülök nektek!
Minden fórumozónak mielőbbi gyermekáldást kívánok, addig is kitartás, és élvezzétek a szabad szerelmet! ;-)
Vera7
2016-02-12 15:25:07
Encsiga, Hugery, csatlakozom a tanári karba. :)
Még gyes-en vagyok egy kis ideig, aztán két lehetőségem van: itthon maradni kistesózni, vagy visszamenni és minősülni... Sejthetitek, melyikhez lenne több kedvem... Bárcsak az égiek is a tesó oldalán állnának!
Hugery, kitartás, ügyes leszel! :)
Encsiga
2016-02-12 14:45:53
Hugery megértelek! Én is pedagógus vagyok! Még nem minősülök csak tavasszal kell jelentkeznem, de látom a kollégákon milyen stresszel és kimerüléssel jár. Nagyon szorítok neked jövőhéten hogy sikerüljön, de biztosan szuper lesz, aztán ha megnyugszol biztos jön a várva várt kis jövevény is :)
hugery
2016-02-12 14:21:53
Krisz remélem minden jól alakul veled, és a kisfiad is hamar rendbe jön!
Barátcserje kapszulát eszem egy hónapja, sokaknak bejött hátha nekem is :)
Krisz27
2016-02-12 13:51:57
Igen Hugery, Te voltál a társam :), Szerintem nincs baj a görbéd második felével, az első elég kusza, de a lényeg hogy most szépen beállt. Ne idegeskedj!
Velünk jó sok rossz dolog történt az utóbbi hetekben. Egy hirtelen tragédia a családban. :( Ezután a kisfiam múlt vasárnap magas láz és kiszáradás miatt kórházba került. Tüszős mandula gyulladása volt. Ráadásul a fertőző osztályra. Kezdetben csak egyedül volt a szobában, ahol volt egy felnőttnek való ágy is. De fertőző osztály lévén engem nem láttak ott szívesen, meg amúgy sem emelgethetem így apa aludt vele benn én napközben voltam benn vele egy-egy nagymamival. A főorvosnő "kedvesen" közölte hogy a gyerekem életét veszélyeztetem ha benn tartózkodok az osztályon, de ez persze az én döntésem. A második éjszaka kirakták az elkülönített szobából mert jött egy másik beteg, és berakták egy hányós kislány mellé. Sokkal jobban volt már és mi nagyon szerettük volna hazahozni, mer attól féltünk hogy elkapja a hányós bajt is. Akkor nem engedte el a főorvos, de szerdán hazahozhattuk eltávra, tegnap délután kellett visszamenni vele kontrollra. Itthon jól volt, szépen evett ivott, bár a szokásosnál nyűgösebb, hisztisebb volt. Aztán tegnap délben elkezdett sugárban hányni. Akkor már éreztem, hogy ennek nem lesz jó a vége. Elkezdtem öltöztetni, és közben olyan hevesen hisztizett és rúgkapált hogy rendesen telibe találta a pocakomat. Persze benn tartották, megint infúziót kapott. :( Én meg szóltam a dokimnak, hogy szeretném ha megnéznénk a pocakbabámat, mert aggódtam érte nagyon, főleg hogy az utóbbi napokban a mozgását is alig vagy egyáltalán nem éreztem. Nyilván a sok idegeskedés miatt. De szerencsére minden rendben van vele. Nagyon remélem hogy holnap már a nagy fiamat is hazahozhatjuk. Szóval nem volt egyszerű ez a hetünk...
hugery
2016-02-12 13:31:16
Krisz27 ha belegondolok a görbénk a sikeres hónapodban egyszerre alakult az első felében! :)
Kismamik pihenjenek sokat,,,,,
hugery
2016-02-12 13:12:51
Topogok egy helyben, jobb lenne ha most vasárnap megjönne, a jövő csütörtöki pedagogus minősítéstől ki vagyok bukva :(
Krisz ha belegondolok egy
Ági41
2016-02-12 12:46:16
Csöpszi, sajnálom. Kitartást, hamarosan újra teherbeeshetsz. Fel a fejjel!!!
Igazad van, hogy a pozitiv terhességi teszt nem garancia, inkább a vérvétel.