Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2016-02-11 08:23:17

Itt tartok ma :(
Zajlus
2016-02-11 08:22:58

DTkata örülük h minden rendbe :)
Csöpszi kár agodnod,nem mindenkinek egyforma a terhessége ahányan vagyunk,mindenki másképp viseli.Az h most nem érzékenyek attól még a baboca ott van ne idegeskedj.
Én még csak a 3cn. vagyok igy még korai bármire.még 2 nap kb.és akk ismét indul lassan a probálkozás :D
Eprike
2016-02-11 07:33:24

Sziasztok!

Csöpszi, kitartás bízzunk a legjobbakban. Csak pozitívan!! Szorítok értetek!!!! :)

DTKata, nem biztos, hogy nagy baba lesz :) Barátnőmnek is ezt mondogatták, mert mindig majdnem két héttel nagyobb volt a gyerkőc mint mensi szerint kellett volna... általában a feje mindig nagyobb volt mint a pici teste :) De 33 hétre már átlagos méretekkel rendelkezett és majdnem teljesen a mensihez lett jó a mérete :) Valamelyik baba valahogy mindig gyorsabban nő :D

Legkésőbb jövőhét végén már babázhatok...bíztam benne, hogy ekkora már pocaklakóm lesz,... na de most addig is drukkolok és segítek a barátnőmnek próbálok vele örülni :)
Majd utolérem :)

És nagyon szorítok itt a fórumon mindenkinek és jó egészséget a már boldog kismamiknak :)
Encsiga
2016-02-11 07:18:45

Drága Csöpszi! Ne idegeskedj! Mindenkinek más a terhessége! Attól, hogy nem feszül a cicid még bőven lehet hogy ott bújkál a kis babóca! Ha stresszelsz, izgulsz csak többet ártasz a picúrnak. Legalább holnapig ne idegeskedj, aztán hátha holnap már többet fogsz tudni a vizsgálat után! Mi pedig imádkozunk hogy minden jól sikerüljön nálad is!
csöpszi
2016-02-11 07:01:47

Sziasztok!
Koszonom hogy probaltok nyugtatni de ahogy kozelednek a vizsgalatok en egyre jobban izgulok...
Raadaskepp a mellfeszules is alabbhagyott szinte nem is erzem... ez nem korai? Felek hogy rossz jel :(
Nem erzem magam terhesnek.... rettegek hogy mit fogok holnap hallani...
Nevergiveup
2016-02-11 06:40:44

Arivett! Ne aggódj, hogy csak 3-an nem lettünk babások, eljön a mi időnk is!!!!!
Arivett07
2016-02-11 06:32:02

Csöpszi ne izgulj! Rendben lesz minden.
Én ma így állok, egyenlőre nincs ovus tünet.
Arivett07
2016-02-10 23:17:13

Akkor lassan mindenki előkerül. BKata, FrauKriszi nincsenek még meg!
Ági41
2016-02-10 21:43:51

DTKata, úgy örülök, hogy ilyen szépen fejlődtök.
Nekem még 3mm az embrióm, a menses alapján 7+3 terhes vagyok.
Bízom abban, hogy két hét múlva esedékes uh már nagyobbacska lesz a picur.
Nekem nincs vérzésen, barnázásom.
csöpszi
2016-02-10 21:32:42

Dejo DTKata! :)
Nagyon orulok hogy ilyen szepen fejlodtok!
En vegul nem holnap megyek uh-ra hanem penteken, igy megegy nap izgulas. De igy akkor egyszerre lesz meg a verkep meg az uh...
Hat nagyon izgulok!!!
Drukkolok mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!