Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény Gratulálok! :) Csajok,ki mennyi ideje próbálkozik a teherbeeséssel?
mariann81
2016-02-11 11:43:21
Kicsifény, gratula
:)
Archangel85
2016-02-11 11:38:13
Arivett...en is itt vagyok a régiek közül ahogy moha is.
Ebből mar nalam nem lesz baba. :(
Majusban lombik.
Arivett07
2016-02-11 11:25:40
Kicsifény gratulálok!!!!!
Krisz27
2016-02-11 10:59:34
Kicsifény! Szuper hírek! Gratulálok! :)
Kicsifény
2016-02-11 10:50:28
Sziasztok!
Előbújok rejtekemből, mielőtt teljesen feledésbe merülök. :)
Mindig olvasgatlak benneteket.
A kismamiknak gratulálok! :)
Csöpszi, a hőd olyan magasan van, hogy csak na! :) Úgyhogy no para és nem muszáj terhességi tünetednek lenni, a legtöbb terhességnél a 8.hét után indulnak be ezek a tünetek. De pl. nálam az előző terhességemnél csak hűtőszag undor volt és éhségrohamok törtek rám, de ezen kívül semmi nem volt.
Mariann, a te hőd is az egekben van, ne aggódj! Minél kevesebbet stresszeltek rajta, annál jobb nektek és a babának is!
A szervezet úgyis jelez, ha bármi gond van! Addig meg örülés van, hogy minden ok!
Csöpszi, szerintem az előző uh korán volt neked, mert az én nődokim azt mondta, hogy a 7.héttől szoktak embriót és szívhangot keresni. Úgyhogy holnap minden ok lesz! Ne vonzzátok be a rosszat!
Végül pedig rólam, az én titkom....kedden voltam ultrahangon és a doki 14 mm-es szabályos petezsákot látott. :)))
Mensi alapján 6+4 hetes vagyok, de mivel az ovu a 20.napon volt, ezért a babó kisebb, 5 hetes, így még nem látszott sem embrió, sem szívhang. Illetve a petezsákban volt egy kis folt, ami a doki szerint a babó, de még nem merte rá egyértelműen kimondani. Két hét múlva kontroll. :)
Ja, nekem sincs semmilyen tünetem, az én hőm fixen 37, már amikor megmérem reggel. Egyedül a hűtő és az éppen főni kezdő nyers hús szagtól vagyok kissé rosszul, de se cici, se egyéb fájás nincs. (kopp-kopp)
Csöpszi, nekem is december 23. az utolsó mensi dátumom. :)))
Hugery, Nevergiveup, Arivett, Renáta nektek megy a drukk, hogy hamarosan csatlakozzatok!!!
Egy tanács nektek. No para és rágörcsölés.
Nálunk költözés volt két ünnep között, hőt egyáltalán nem mértem, nem is foglalkoztam a témával, egyedül ovu tesztet csináltam, amikor gondoltam, hogy lehet pozitív. Clostit szedtem. A tesztet is csak azért csináltam meg, mert Utrogestan kúpot használtam a 20.cn-tól és ugye ha negatív a teszt, akkor abba kell hagyni.
Na, majd leestem a wc-ről, amikor megláttam a két csíkot. Komolyan mondom, az esélytelenek legnagyobb nyugalmával csináltam a tesztet...szóval jól meglepődtem! :)
De nagyon örülünk. Babonából most ismét nem írok egy ideig, most is csak azért tettem, hogy erőt adjak a kismamiknak és a leendő kismamiknak.
De drukkolok mindenkinek! :))
A grafikonom becsatolom, de csak a "nem foglalkozom a hővel" látszik rajta. :)
Vera7
2016-02-11 10:11:42
Csöpszi, ne izgulj, minden rendben lesz! Tényleg minden terhesség más, nem kell folyton émelyegni meg mellfájósnak lenni! :) A hőd gyönyörűen magasan van, színes folyás nincs. Remélem, a holnapi vizsgálaton teljesen megnyugszol! :) Drukkolok! :)
Vera7
2016-02-11 10:07:04
DTKata én is örülök, hogy minden rendben van Veletek! :)
Mariann, szerintem az 1 tizedes - fél tizedes különbségek még egyáltalán nem számítanak "ugrálásnak" , nagyon szépen fent van az a hő! :)
Vera7
2016-02-11 10:04:18
Sziasztok!
Renáta :( Úgy tűnik, ez már csak ilyen konyulós nap, az enyém is lejjebb ment, igaz én még csak kb. a 6. dpo-n vagyok.
Azért látni olyan példákat is a neten, hogy nemvárt előtt kicsit lement, aztán újra fel, remény addig van, amíg meg nem jön. Szorítok Neked! Ha pedig most mégsem jön össze, akkor majd a következő ciklusban! :)
mariann81
2016-02-11 10:02:00
DTKata, jó hírekkel jöttél, ennek örülök.
Én is furán vagyok, a cicim nekem is hol fáj, hol nem, a hasamban inkább feszítő fura érzés van, nem is annyira mensis fájás, és hál istennek nem is görcs jellegű.
Az normális , hogy a hőm így ugrál? Nem lehet, hogy sárgatesttel van valami? Csak kedden jutok el dokihoz....
Kitartást a többieknek, előbb utóbb összejön a baba