Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csöpszi! Ne magadat hibáztasd, az okot lehet ki sem lehetne deríteni..:( De igaza van Àginak, nézze meg az eredményeid egy hozzá értő endós, az a biztos! Az jó, hogy elindult valami, valòszínűleg gyorsan sikerülni fog újra!!!
Hát én ma így állok. Mint le lehet olvasni, 2-án kellett volna ovuznom, ehelyett a betegség miatt (3-4-5-6 hője emiatt ilyen magas) eltolódott. 8-án ovusfájás, aznap és azt megelőzően tojcsisnyák, szóval biztosra veszem, hogy megvolt, de majd utólag a menses igazol (vagy nem :D). Ha most megy még majd fel a hőm, akkor szinte tuti, viszont így jó hosszú ciklusom lesz, 23-ra nem várom. Jövő hónap Closty!
Jajj, erről jut eszembe:
Kicsifény? Mennyi ideig szedted a Clostilbegytet, és milyen adagban? Nem okozott cisztát, vagy vmi mellékhatást?
Encsiga
2016-02-13 13:23:31
Szia Erika16! Új tag vagy? Ne haragudj nem láttalak még itt. Nem vagyok nagy szakértője a görbéknek, de számomra érdekes hogy a peteérés elötti fázisban ilyen magas a hőd. Általában a peteérés előtt szokott alacsonyabb és utána magasabb lenni. Érdekes hogy neked a menses alatt is alacsonyabb volt mint utána. Mióta bróbálkoztok babával? Nem tudom hogy jól értelmezem e a görbéd, de itt a csajok közt van pár szakértő ;) Ha megnézik ők is biztos tudnak neked tanácsot adni.
Erika16
2016-02-13 11:35:16
Ma így állok!
Ági41
2016-02-13 10:30:54
Csöpszi, szerintem keressél fel 1 jó endokrinológust. Én a Mensmentist ajánlom. Ha nem váltottam volna a Mensmentisre, a mai napig nem lennék terhes.
Nem tudom, hogy mennyi volt a tsh, amikor teherbeestem, nemvártól számítva a 8.napon voltam vérvételen, akkor a tsh érték 1,9 volt. Ha valaki teherbeesik, a tsh érték megugrik.
A babához 1 körüli tsh érték a jó, Csöpszi, amit te írtál, az magas. Ne hagyd magad!!
Encsiga
2016-02-13 09:51:52
Krisz Köszönöm! Remélem ez így is marad :D
Krisz27
2016-02-13 09:47:29
Encsiga: Nekem nagyon tetszik a görbén, szépen lehet rajta látni mindent. :)
Encsiga
2016-02-13 09:18:18
A változókor mindenkinél máskor jön. Anyum most kezdte 50 éves...De 45 ig még az orvos is azt mondja ha egészségileg rendben van nyugodtan lehet babád. Kolléganőm(54) kisfia most elsős, tehát legjobb számításaim szerint is 46-47 évesen szült! Ne aggódj Neked nem kell eddig várnod! Hamarosan eljön a kis csodád neked is.
Mi ma így állunk. Kicsit ugrál a hőm, de legalább felső tartományban.
hugery
2016-02-13 09:12:04
Az ovu teszt 31-1-én volt pozitív, 2- án már nem, és 2-3 án volt enyhe hasfájás. Talán sikerül.
Renáta kitartás, én is hasonlóan érzek. Nem sok időm van (42) csakazértis próbálgatom, :) a változó kor mikor kezdődik? nem is akarom tudni.
Encsiga
2016-02-13 09:04:21
Hugery akkor voltatok együtt? Akkor szerintem van rá esély. Vannak spermiumok amik akár 3-4 napig is életben maradnak és a célhoz nekünk egy ilyen is elég! Nagyon szorítok neked!
Encsiga
2016-02-13 09:04:07
Hugery akkor voltatok együtt? Akkor szerintem van rá esély. Vannak spermiumok amik akár 3-4 napig is életben maradnak és a célhoz nekünk egy ilyen is elég! Nagyon szorítok neked!
Hát én ma így állok. Mint le lehet olvasni, 2-án kellett volna ovuznom, ehelyett a betegség miatt (3-4-5-6 hője emiatt ilyen magas) eltolódott. 8-án ovusfájás, aznap és azt megelőzően tojcsisnyák, szóval biztosra veszem, hogy megvolt, de majd utólag a menses igazol (vagy nem :D). Ha most megy még majd fel a hőm, akkor szinte tuti, viszont így jó hosszú ciklusom lesz, 23-ra nem várom. Jövő hónap Closty!
Jajj, erről jut eszembe:
Kicsifény? Mennyi ideig szedted a Clostilbegytet, és milyen adagban? Nem okozott cisztát, vagy vmi mellékhatást?