Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-02-24 06:20:34
 
Sziasztok, mai állásom:
Arivett07
2016-02-23 21:16:16
 
Csöpszi :-(((( olvastalak. Nagyon sajnálom! Tiszta szívből.
Mariann neked szorítok, hogy rendben legyetek, pihenj sokat!
Krisz nektek jobbulàst!!! Gyere majd az eredménnyel.
Nekem lassan meg fog jönni, már érzem a hasszurkát, és az ilyenkor beálló csokizabálást! De hát ezzel tisztàban voltam. Most én is megyek majd dokihoz, és kérek vmi gyógyszeres segítséget.
Nevergiveup
2016-02-23 19:56:48
 
Mariann! Drukkolok, hogy minden rendben legyen a picivel, és elálljon a vérzés!!!!!

Krisz! Írj, ha kiderült vérvétel eredménye! De szorítok, hogy ne kapd el a betegséget, és ne essen baja a babának a pocakban!!
csöpszi
2016-02-23 19:31:04
 
Koszonom lanyok! En is drukkolok mindenkinek hogy minel hamarabb babasok legyetek/legyunk. Mar nem a pozitiv tesztert drukkolok, mint regen, mert sajnos az sem garancia semmire...
Krisz, nagyon sajnalom a nagyfiad, es drukkolok Nektek, remelem, hogy nem kaptatok el a betegseget!!! Kitartast es gyogyulast kivanok!
Encsiga
2016-02-23 18:53:12
 
Krisz, nagyon vigyázz magatokra, a nagyfiadnak peddig mielöbbi gyógyulást kívánunk!
BKata, bennem is ez tartja a lelket, hogy az alaphőmhöz képest még ez is egész magas, viszont ez a várakozás, amikor "rettegsz" tőle, hogy meg fog jönni, közben pedig folyton azt érzed, hogy na MOST jött meg. Aztán elmész pisilni, és megnyugszol egy cseppet, hogy mégsem, és fél óra múlva minden kezdődik előröl elég kemény idegpróba... Esténként úgy lefeküdni, hogy csak le ne essen a hő reggelre, aztán egész nap agyalni, hogy az egy tized már leesésnek számít e?! Mindkét tesóm azt mondja, hogy "csak ne görcsölj rá..." Azt hiszem ezt már bebuktam... :D Persze ezt ők könnyen mondják a gyönyörű kisfiaikkal a kezükben... Nem mintha ők nem görcsöltek volna rá mikor ők tartottak itt...
Remélem hamarosan kiderül, hogy mi lesz a görbém vége. Bízom a legjobban. :)
BKATA77
2016-02-23 16:17:04
 
Kira szerintem még nem volt meg az ovud.
Encsiga még neked ez az érték is magasnak számít az alaphődhöz képest.
mariann:( kitartást és szorítok,hogy minden rendben legyen
Krisz27
2016-02-23 15:59:58
 
Sziasztok!

Csöpszi elolvastam a blogodat. Borzasztóan sajnálom :( Nem mondom hogy tudom mit érzel, csak sejtésem van.
Az utóbbi napok nálunk is szörnyen telnek. Lehet emlékeztek rá, korábban írtam hogy a kisfiam kórházba került, múlt hétfőn hazajöhetett, és múlt pénteken lett meg a annak a vértesztnek az eredménye amit a mononukleózis gyanúja miatt csináltak. Kiderült hogy citomegalovírus fertőzése van. Szinte vele egy időben engem is teszteltek nálam még negatív volt az eredmény. Jövőhéten újabb vérvétel tőlem, amit 3 hetente lehet ismételni és 1 hetet kell várni az eredményre. Ez a vírus a magzatokra igencsak veszélyes, és borzasztó dolgokat okozhat. A kisfiam elég csúnyán köhög, ezért orvosi javaslatra elköltözött a köhögés megszűnéséig a nagymamihoz. Most 19 hetes a másik manóm és rettegek hogy nehogy megfertőződjön :(.
Csilla84
2016-02-23 15:49:35
 
Sziasztok! A velemenyetekre lennek k8vancsi.csatolom a ho gorbem.ovu tesztelek es a clearbluesat hasznalom.4.napja villog.a mosolygos jel.ami elvileg azt jelzi hogy termekeny napok vannak viszont az ovu nem tortent meg.Viszont merem a homet es folyamatosan fent van.mult heten kicsit meg voltam fazva de nem volt lazam.Lehet esetleg baba?csak az ovu teszt igy mutatja ki vagy csak vmiert fent maradt a hom?jart mar vki igy?
Encsiga
2016-02-23 15:44:00
 
Drága Csöpszi! Elkezdtem olvasni a blogot! Borzalmas dolgokon mentél át és remélem, hogy minél előbb túl leszel mindenen lelkileg, mert átsegít rajta az a kis csoda amivel a Jóisten hamarosan kárpótolni fog titeket a megpróbáltatásokért! Amint testileg felépülsz, és újra próbálkozhattok meglátod, nem várat sokáig magára. Gondolunk rád és mind szurkolunk Neked!
csöpszi
2016-02-23 15:13:37
 
Vera koszonom aranyos vagy!
Itt belinkelem a blogot ugy tervezem, hogy most mar vezetni fogom barhogy is alakulnak a dolgaink.
Mivel az allam nem tamogatja a veteles utani vizsgalatokat csak 3 veteles utan, (ami egyszeruen szornyu!!) magan uton csinalunk vegig mindent ebben a 3 honapban amig regeneralodnom kell, hogy legalabb az anyai dolgokat kizarhassuk, es akkor konnyebb lesz elhinni azt, hogy az elettel osszeegyeztethetetlen genetikai rendelenesseg miatt alakultak igy a dolgok.
A blog pedig http:// www.osszehozunkegybabat.blogspot.hu
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!