Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok,most nekem volt vagy most lesz peteérésem nem tudom.. segítsetek :)
Szaffi3
2016-02-22 21:35:48
Sziasztok!
Ez az én görbém, az első (kb. 5 éve vezettem utoljára). :)
Encsiga
2016-02-22 19:05:37
VadiTimi, remélem igazatok van Nevergiveup-al. :) Vasárnap csináltam egy tesztet ( nem bírtam ki) de negatív lett. Persze valószínűleg még elég korai is volt. Tegnap szúrkált a hasam egész nap ma is éreztem de csak picit néha. Teljesen kettős minden tünetem :D Mensi is lehet, meg bébi is. Úgyhogy várok és imádkozom. :D
Renata1989
2016-02-22 15:45:52
Sziasztok csajok! Én ma így állok!
Vaditimi
2016-02-22 15:43:51
Sziasztok!
Encsiga, ez még szépen feljebb kúszhat, sőt, az alaphődhöz képest ez még most is szép magasan van :)
Kolibri, talán holnap még feljebb megy, drukkolok nagyon :)
Arrivett, szerintem még ne add fel! Az én tavalyi babás görbém tiszta cikk-cakk volt!
Eprike, tényleg ovu nélküli hónapnak tűnik, remélem, a doki hamarosan segít neked ovu és baba ügyben!!! :)
Nekem ilyen a maim. Lefelé indultam én is...
DÁgi79
2016-02-22 14:23:10
Sziasztok lányok!
Visszaolvastam picit a fórumban, láttam valaki írt az inzulinrezisztenciáról, én is voltam vizsgálaton, az eredmények a következők, hátha segítek valakinek vele. Azt mondta az endokrinológus, hogy IR-em van, inofolikot szedek rá, és persze diétázok, napjában 5x eszek, de ezelőtt is így tettem, maximum most már figyelek, hogy mikor mit lehet enni, és mennyit. Kellene még sportolni is valamit, eddig sajnos nem éltem ilyen dolgokkal :( most ritkán próbálkozom vele. Nehéz hozzászokatni magamat.
Nem értem, hogy 60. percben nem vettek vért, lehet, hogy többet lehetett volna látni.
A vélemény az volt, hogy a glükóznak vissza kellett volna mennie kb. 0 perces szintre, vagy 6 alá.
Az inzulin 0 perces jó, viszont a 120 perces nagyon magas, ott max. 25 lehetne az érték.
Sajnos úgy néz ki, hogy meg fog jönni ... megint :( kis barnázás volt tegnap, ma halvány rózsaszínes. :( Minden egyes ilyen alkalmat megszenvedek, és egyre rosszabb.
Mindenkinek mielőbbi BABÁSODÁST kívánok!!!! :) Jó olvasni sikertörténeteket. Bocsi, hogy sokat írtam. :P
Nevergiveup
2016-02-22 11:13:12
Gyors voltam, közben meg is jött!:)
Nevergiveup
2016-02-22 07:20:29
Sziasztok!
Én is a leáldozók csoportját erősítem! De nem bánom, hivatalosan nem is engedte a doki, hogy ebben a hónapban baba legyen az átjárhatósági miatt (de titkon bizakodtam)! Ma már pici maszat van, estére esélyes, vagy holnap reggelre!
Második naptól Clostilbegyt.
BKATA77
2016-02-22 07:20:21
Sziasztok
Kira ovu utántól kell inni a palástfű teát.
Dorka lehet igazad van és ma elkezdem az ovu tesztelést:)
Erika szerintem meg volt a tüszőrepedésed,jól haladsz:)
Ma így állok
Eprike
2016-02-22 07:04:48
Sziasztok!
Nekem úgy tűnik magától tuti nem lesz peteérésem :( Péntek vérvétel aztán irány a doki, remélem helyre tudjuk rakni :(