Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Guculke33
2020-01-17 17:04:12

De legalább kihasználtam az alkalmat és elmentél 3. Napos laborokra, amik egész jók lettek. Nyoma sincs a magas lh vagy fsh-nak, ami állítólag pco-ban szokott lenni.
Szerintetek ha lh teszteket akarok nézni, akkor hányadik napon érdemes elkezdeni tesztelni?
erikasz
2020-01-17 14:09:43

Lion :Mióta vezeted a görbéd ilyen ugrásra és emelkedésre nem is emlékszem !:D
Gyönyörű csodálatra méltó !
erikasz
2020-01-17 14:02:45

Huuu.....azta Lion ez gyönyörű !!!!!:DDD
Most sikerül !!!!!:D
rosie :Ma még Málnalevél ...csak ha biztos az ovu akkor 3 nap mulva palást nehogy baj legyen !!

TEdit :Gratulálok a picihez !:D
Vigyázzon rátok az Úr !!

Jozsa :A sok stagnálás ovulációt jelez !:D

Én ma igy
Lion86
2020-01-17 11:26:48

Köszönöm Edit. Örülök, hogy rendben vagy. Szorítok, hogy vasárnap mindent rendben találjon a doki :) A reggeli rosszullétek nekem is este voltak :D

Guculke, sajnálom, hogy megjött. Drukkolok, hogy a következő teljes görbéd az utolsó is legyen :)

TEdit gratulálok, jó egészséget Nektek :)

Így állok
Edit90
2020-01-17 11:02:03

Józsa: Ez normális, így kezdődik. Először csak mozgolódást érzel, az fel fog erősödni folyamatosan, és ovu napján, meg utána nap nekem nagyon erős ovus fájdalom volt. A nyák először csak sok lett, aztán 1-2napig vizes, aztán 1,max 2 nap tojcsis, és nekem nem aznap volt ovu, amikor tojcsis volt, hanem rá 2napra. Akkor már megint csak vizes volt a nyák. A méhszájon viszont nagyon jól követhető volt, fokozatosan nyílt ki, és lett egyre puhább. Ovu napján nagyon magasan volt, nagyon nyitva és nagyon puha. Másnapra lentebb jött, keményebb lett, és sokkal zártabb. Nekünk a sikeres hónapban most minden másnap volt együttlét. Az előző hónapban, amikor a kémiai terhességem lett, akkor ovu környékén 3napig minden nap együtt voltunk. Úgy tűnik, ha a katonákkal nincs baj, akkor nem kell kötelezően minden nap együtt lenni.
Sziszi259
2020-01-17 10:57:20

Jozsa ugyan én nem szedtem clostyt, de nekem sosem volt tojcsis, csak tejes/krémes.
(azt hiszem) Lion egyszer mondta, hogy ez is normális
Jozsa85
2020-01-17 08:16:32

Lanyok!
Aki szedett mar clostyt!
Sztem meg van kb 1-2 nap ovuig, nagyon megnott a tejes folyasom mennyisege de nem akar atvaltani tojcsisra.Ez normalis???
Csak egy pici mozgolodast erzek a feszkeimnel.
Sziszi259
2020-01-17 08:02:39

Lehagyta a felét... Szóval, köszönöm! ti is vigyázzatok magatokra!! :)
Sziszi259
2020-01-17 08:01:55

Sziasztok!

Edit éppen tegnap este néztem ☺️ én mondjuk nem mondanám, hogy erősebb, mint a kontroll csík, de azért durván erős
doriana
2020-01-17 07:38:49

Szia rosie! Én a helyedben nem kezdeném el a palástot amíg nem megy fel a hő!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!