Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
hugery igen fordítva nekem is,de ha beteg az ember és hőemelkedése meg láza is van,akkor azért látjuk a hőgörbén fordítva:(
BKATA77
2016-03-08 09:57:05
Hát látom hugery,de nekem még nem volt ilyen a ciklus vezetésem óta ez a 8.hónap.
Amint látom neked ovud közeledik:)
Kira84
2016-03-08 09:48:17
SZIASZTOK LÁNYOK.
Ma erős derékfájásra ébredtem,volt egy kis barna maszat ,de ennyi.
Még mindig nem jött meg kezdek ideges lenni.Hát a hőm az stagnál már napok óta.Még soha nem volt ilyen én mezt már nem értem,
csöpszi
2016-03-08 09:25:16
Koszonok lanyok, most mar biztos vagyok benne hogy virus, mert hoemelkedesem is lett, az agyat nyomom. :(
Agi, akkor megnezem a Te endo dokidat is, koszonom! Remelem minel hamarabb mehetek az eredmenyekkel.
copfos
2016-03-08 09:18:07
Én már többször voltam terheléses cukorvizsgálaton, de hányás-hasmenés sose volt. Max szédelegtem addig, amíg nem ehettem a vérvételek miatt.
Én is mensmentisbe járok, de mivel túlérzékeny voltam arra, amit szedni kellett volna IR-re, ezért csak diétázom.
Ági41
2016-03-08 09:14:42
Csöpszi, én a Mensmentisben Major Judit doktornőhöz járok. A Breyer Helgához meg a másik doktorhoz nehéz bejutni. Nekem tavaly márciusban derült ki az IR, a 120 perces inzulinom 74 volt,a többi érték jó volt. Erre az értékre kaptam gyógyszert.
csöpszi
2016-03-08 08:05:14
Koszonom hugery!
Meglatjuk mi lesz.
hugery
2016-03-08 08:00:05
Csöpszi szia! Lehet érzékenyen reagáltál a cukorra ezért...vagy elkaptad a virust. Jobbulást kívánok!!
hugery
2016-03-08 07:57:43
A nyákot tegnaptól felváltotta valami más, de az is bőven.....
Olyan forditottan működik a görbe most.
csöpszi
2016-03-08 07:57:41
Hat lanyok szomoru vagyok. :( de legalabb tenyleg tudom mi lehetett a baj, bar meg mindig vannak vizsgalatok hatra...
A Mensmentisbe a ket doki akit Moha ajanlott nagyon felkapott lehet, mert egyikukhoz aprilisra van idopont, a masikhoz nincs is mar!
A mammutban voltam vervetelen a centrumlabban. Ott van az egeszsegkozpont, ahol van endokrinologus. Oda fogok menni a heten.
Lanyok terheleses cukor vizsgalat miatt volt akinek hanyas-hasmenese volt?
Alig aludtam ejjel. nem tudom h virus-e vagy a vizsgalat... :(