Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zajlus! Ne is gondolj a zuhanàsra! Ne vonzd be!!! Téged is megboszizlak! Feljebb fog az menni :-))
Arivett07
2016-03-09 12:21:27
Kolibri mondtam, hogy ebben a hónapban te leszel a társam!!! Nekem is apajelölt szombaton jön haza, remélem vasárnapig nálam is marad!!! Szorítok neked is!!
Arivett07
2016-03-09 12:20:30
Kolibri mondtam, hogy ebben a hónapban te leszel a társam!!! Nekem is apajelölt szombaton jön haza, remélem vasárnapig nálam is marad!!! Szorítok neked is!!
Kolibri84
2016-03-09 12:16:52
Sziasztok lanyok ki hogy all?
Kira jobbulast!
Zajlus szep a gorbed :)
En ebben a honapban kicsit hulyen allok-ezen a heten szabin vagyok, nem sikerult azonos idoben merni a hot.
Tegnap ota tesztelek, remelem kihuzom vasarnap estig ovu nelkul, kulonben eselytelen lenne a dolog ebben a honapban a tavolsag miatt :((( szoritsatok!
Tímeaaa9118
2016-03-09 10:48:10
Sziasztok! Régóta olvasgatlak titeket és szurkolok mindenkinek mindennap. Ebben a ciklusban clostit szedtem és azt mondta a doki h 28 napra meg kellene jönnie de nem jött ma már 3 napja késik tesztet csináltam 4 napja az negatív lett, de ma az eü papíron észrevettem egy icipici rózsaszínes vért. Szerintetek ez miért volt? nem fáj a hasam, nem görcsölök tüneteim vannak: szédülés,hányinger,mellfeszülés.
Zajlus
2016-03-09 09:35:53
Sziasztok csajok h vagytok ma?
Én most igy állok pár nap van még hátra,de adig még zuhanhatok egy jó nagyot.
Kira84
2016-03-09 08:41:41
Köszi lányok,remélem hamar átvészelem,nem nagyon akarok gyógyszert szedni,egyenlőre próbálkozom a gyömbéres mézes teával.
A doki szerint nem tennék jót baba projektnek ha antibiotikumot szednék..Hát majd kiderül a lényeg hogy lázas nem vagyok..
hugery
2016-03-09 08:22:52
Kira jobbulást én kifele járok a betegségből. A mai hőm.