Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok.
Tegnap délután végre megjött,bár nem úgy mint szokott jóval kevesebb,de lehet a megfázás is befolyásolja.Kínlódom torokfájás,fűllfájás,mi jöhet még.Kész vagyok teljesen.
BKATA77
2016-03-09 07:19:38
De azért biztos ami biztos 2 naponta résen voltunk apával:)
BKATA77
2016-03-09 07:18:08
Arivett hát már én sem tudom.
1-3 -áig volt a barnázás,rózsaszín folyásom.
Tegnap vizes folyás.
Annyi minxenre rá kerestem már neten,de nem jutok dűlőre.
Mert ha az ovus maszatolás volt viszont akkor kellett volna lennie ovunak,de viszont akkor a hőnek nem esnie kellett volna,nem?
Már gondoltam beágyazódási barnázásra is,de az még lehet korai lett volna.Úgy hogy nem tudom,hát várok és méregetek reggelente.
Arivett07
2016-03-09 07:08:27
BKata neked most csúszott az ovud pár napot? Azt tudom, h beteg voltál az elején. De most a hő olyan, mintha most lett volna pár napja.
BKATA77
2016-03-09 06:47:23
Sziasztok
Ez nekem a mai
Arivett07
2016-03-09 06:03:39
Moha!!! Ránéznél az én IR eredményemre?! Mert erre is bólogatott 2 doki, hogy oké. Egy picit rossz, de nem kell vele foglalkozni.
Szerintem az inzulinom nem a legjobb!!!!!
Görbém így áll ma, még várakozó állásban vagyok. Továbbra sem tudom, hogy be merjem e szedni köv. hónaptól a Clostit?
BKATA77
2016-03-08 22:49:29
Egyébként az ovu előtti szakaszban még ugrálhat a hő akár 1,2 tizedeket is az nem gond, ovu után viszont már meg kell,hogy nyugodjon a hő.
BKATA77
2016-03-08 22:45:49
Én ha 1 órával előbb mérem,akkor általában 0,1 tizeddel alacsonyabb a hőm.Ez is változó lehet másoknál,de nálam így működik. Egyébként nekem is magasabb az alaphőm 36,6 és 36,7 között mozog. Sajna most beteg voltam ami látszik is most. A hőt nagyon sok minden befolyásolja.
És menszesz másnapján magasabb és ahogy múlik úgy csökken a hőm is,ez a nyálkahártya leválás miatt van én úgy tudom.
Moha13
2016-03-08 22:45:01
csöpszi
Ne a referenciaértékeket nézd. A 120 perces inzulinnak vissza kell térnie a kiindulóértékre. A kezdeti meg akkor jó, ha 7 alatt van...de egyes dokik szerint inkább 5 alatt. A 60 perces érték is fontos, azért kell minimum 3 pontos, mert abból jól látszik, mi is történik, hol ugrik meg, stb. Ezt egyben kell nézni, és sajnos elég kevesen értenek hozzá, ezért ajánlottam a Mens Mentist. Nekem 3 doki is bólogatott még 2 évvel ezelőtt a 2 pontosra, hogy jó az, minden ok, mi a fenéről beszélek, nem kell nekem 3 pontos.
Nálam ez 2 missed ab-ot okozott...legalábbis szerintem tuti ez volt a ludas, mert az IR pont az a baj, ami nagyon hatékonyan akadályozza meg a teherbeesést, vagy ha mégis pozit tesztelsz, nem örülhetsz túl sokáig...:/
Ezért mondják, hogy amíg nem rendezik a fennálló IR-t, a lombik is tök fölösleges. Mindenképp csinálj szerintem egy 3 pontosat és már azzal menj a MM-be. A pajzsmirigyed rendben van egyébként? Mert ez a kettő gyakran együtt "szórakozik".