Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira nekem is 20-29-ig minden napos has szurkáim voltak hol erősebb,hol gyengébben.
1-én pedig barna maszat,2-án barna rózsaszín folyás,3 -án is rózsaszínű folyás még 4-én is nagyon enyhén. Utána már elmúlt. Nem tudom nekem még nem volt középidőben barna maszatolás soha. De legalább 2 előnye van,mert ugye bár ciklus elején beteg voltam ami a hőn is látszik és ez által nem lehetett következtetni a tényleges alaphőre. A másik pedig a középidős vérzés akinek van annak biztos,hogy átjárható a petevezetéke.
Örültem volna ha ez beágyazódási maszat:)
Arivett ezek nagyon jó hírek,megy a drukk neked is:)
Eljöhetne már a mi időnk is:)
Renata1989
2016-03-07 18:51:21
Arivett07 Ezek jó hírek,drukkolok hogy mihamarabb babás legyél :)
Arivett07
2016-03-07 18:48:06
Sziasztok! Most jövök nődokitól, jó híreket kaptam! Nincsenek ciszták, nincs endometriózis, van szép domináns tüsző. Kell mennem egy AMH vizsgálatra, mivel FSH magas volt. De azt mondta, ez lehet csak labor tévedés, mert akkor nem így nézne ki a petefészkem, ezzel ki lehet zárni mindent. Ennyit segített az Aviva, mensi beállt, ciszták eltűntek, peteerés beindult!!! Már csak a baba kell! De az is meglesz!!!!!!
Kira84
2016-03-07 18:23:37
BKATA77, Igen volt has szurka,meg a ciklus 19-20 napján rózsaszines pecsételés is volt, de csak 2 nap.
Mikor tavaly terhes lettem akkor is volt pecsételés,innen tudtam hogy sikerült,csak az nem maradt meg.
Most is reménykedtem hogy talán uúra baba lesz de a hőm nem ezt mutatja.Ma kellett volna megjönnie de semmi.
Arivett07
2016-03-07 17:15:04
Kira olyan a hőd, mintha az a tüsző nem tudott volna megrepedni.
csöpszi
2016-03-07 16:03:22
Sziasztok!
Ma voltam vervetelen magan laborban. Holnap mar lesz is eredmeny.. haat, kivancsian varom..
Ma mar egesz alacsony volt a hom, megneztem az elozo ciklusokat es 36.5 alatt nem is szokott lenni ovu elott, meg mensi alatt sem. Kivancsi vagyok lesz-e normalis ovum mostanaban mert a jelet nem erzem egyelore. A hetvegen 3 ismerosomnek szuletett meg a babaja... bar mar mi is itt tartanank... de nemsokara lanyok! Drukkolok mindenkinek!
BKATA77
2016-03-07 15:47:46
Kira éreztél ovus tüneteket,nyákot,has szurkát?
Kira84
2016-03-07 11:44:33
Heló mindenkinek.
Komolyan mondom ez a hónap ez vicc ,én már semmit nem értek,igaz megvagyok fázva,de hogy sem lefelé sem főlfelé nem indul a hűm.Ez már elkeserítő.Legalább jönne már meg hogy ne, kínlódjak..Kész vagyok.Valaki más is volt már így?
Kira84
2016-03-07 11:39:06
Heló mindenkinek.
Komolyan mondom ez a hónap ez vicc ,én már semmit nem értek,igaz megvagyok fázva,de hogy sem lefelé sem főlfelé nem indul a hűm.Ez már elkeserítő.Legalább jönne már meg hogy kínlódjak..Kész vagyok.Valaki más is volt már így?
BKATA77
2016-03-07 08:28:37
Hugery látom kivette neked az ovu időpontot,a betegség közre játszik a hőbe sajna,így nem tudni hő alapján a tényleges alaphőt.Én is így jártam sajna,nem tudok mihez viszonyíani most ebbe a ciklusba:(
Így csak a testi tünetekre lehet következtni.
1-én pedig barna maszat,2-án barna rózsaszín folyás,3 -án is rózsaszínű folyás még 4-én is nagyon enyhén. Utána már elmúlt. Nem tudom nekem még nem volt középidőben barna maszatolás soha. De legalább 2 előnye van,mert ugye bár ciklus elején beteg voltam ami a hőn is látszik és ez által nem lehetett következtetni a tényleges alaphőre. A másik pedig a középidős vérzés akinek van annak biztos,hogy átjárható a petevezetéke.
Örültem volna ha ez beágyazódási maszat:)
Arivett ezek nagyon jó hírek,megy a drukk neked is:)
Eljöhetne már a mi időnk is:)